Garnier Micellar Cleansing Wipes / Water.

Garnier Micellar Cleansing Wipes / Water.

_MG_7533

Dessa två trillade in hos mig för ett tag sedan och jag har redan hunnit småprova Wipesen lite, enda gången jag använder Wipes är när jag inte riktigt har tillgång till varmt vatten vilket jag inte hade under påskhelgen då vi var i en stuga utan el/vatten/andra bekvämligheter.

Garnier Micellar Cleansing Wipes – Speciellt utvecklad för att tvätta bort makeup på känslig hud. Micellar Cleansing Wipes fungerar som en magnet som lyfter bort makeup från huden. Man ska inte behöva gnida som en galning för att få bort all makeup utan detta ska ske i ett enda svep och huden ska känna sig lugn efter rengöringen Man ska inte behöva skölja ansiktet efter att ha använt dessa. Kom ihåg att återförsluta förpackningen så servetterna inte torkar ut! Cirka 57sek hos www.feelunique.com

Garnier Miceallar Clensing Water – Precis som med Wipesen så ska vattnet avlägsna makeup utan att man behöver gnugga tack vare att Micellärt vatten fungerar som en magnet! Den ska vara effektiv, enkel att ta bort makeup med och hålla huden lugn och ansiktet återfuktat. Även här så ska man inte behöva skölja ansiktet efteråt. Garnier Micellar Water ska ha en lugnande och doftfri formula som ska passa alla hudtyper och så även känslig hud. Applicera på en bomullspad, torka över ansiktet, ögon och läppar och man behöver inte skölja ansiktet efteråt! Kostar Cirka 64sek för 400ml hos www.feelunique.com

Detta vattnet från Garnier vet jag har varit riktigt hypat så det ska bli spännande att testa! Första intrycket av servetterna var att jag i alla fall fick bort min makeup men jag vet inte om jag upplevde det som att jag inte behövde gnugga, måste testa igen för att se hur mycket jag fick lov anstränga mig egentligen. Jag brukar inte använda såna här servetter då dom alltid brukar svida så förbaskat runt ögonen men det gjorde i alla fall inte dessa!

Jag har försökt googla fram vart tusan man kan köpa dessa online i Sverige men jag hittar dom faktiskt ingenstans vilket jag anser är väldigt konstigt för dom ska redan finnas i butik! Vet ni vart man kan köpa dom online i Sverige?

Någon av er som hunnit testa Garnier Miceallar Cleansing Wipes / Water? :)

 

4 svar på ”Garnier Micellar Cleansing Wipes / Water.

  1. Gillar ansiktsvattnet tycker det är jätte bra och tar bort sminket lätt. Vill helt klart testa Wipesen med så får försöka få tag i dom :)

  2. Har inte sett wipesen men är nyfiken på dem! Dock finns själva vattnet i H&M och Åhléns m.m.

    1. Har bara testat wipesen än så länge men jag gillar dom! :) Är så van att många är väldigt starka men dessa fungerade bra för mig att använda! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *