Gick ännu sämre i natt.

Gick ännu sämre i natt.


Bilden kommer från samma session som denna.

Jag somnade vid 5 i natt efter många om och men och då gick jag ändå och la mig klockan 1 så ni förstår väl vilken rolig kväll/natt jag hade ;) Jag tror jag grubblar och tänker för mycket och att det är därför jag inte kan sova trots att jag är trött!

Jag har i alla fall tagit mig upp samt tagit mig orken att duscha. Jag ska väl packa, äta, göra mig i ordning samt åka till Klitten och hämta mitt objektiv som jag glömt där. Vill gärna ha det med utifall att jag får tillfälle att plåta någon kompis ala modellbild typ :)

Jag ser inte framemot en 6 timmar lång biltur men jag ser väldigt mycket framemot att få komma bort lite.

Vad ska ni andra roa er med idag?

14 svar på ”Gick ännu sämre i natt.

 1. Nä gud vad jag gilla denna bilden. :) Riktigt fin, och du är som vanligt alltid lika söt. Det är något med dina ögon som är sjukt magiskt som gör dina bilder så unika och ur snygga. Svårt och förklara. :)

 2. gullunge jag jobbar jag …Ska nog också köra på svart på lördag:) Funderar på för innan på lördag,tänkte haft lite hos mig innan men hinner inte det, men vad tror du om en drink på vasa innan? ligger ju nära!! P&K

 3. Men gumman vad jobbigt. Har du testat att ta en promenad på kvällen? En del blir avslappnade och kommer ner i varv av det. Eller ett varmt bad och en kopp te med mjölk (utan koffein eller rättare sagt tein i)?

  Hoppas det blir bättre!

 4. Ingenting, ska strax ner på stan och luncha med pappa sen får jag typ tvätta eller ngt här hemma för att ha ngt att göra ahahahah :D

 5. Jag har inte direkt problem att sova så.. Men kan inte somna om jag bara ligger rätt upp å ner i en säng uan nånting! Jag brukar ha tv:n på i bakgrunden, för att inte tänka på massa annat.. testat det!? =)

  Hälsa Anders och ha så kul !

 6. åååååh s vacker bild! Härig blogg!!

  En fråga bara, var gör du dom där dagarna som självförtroende sviker och allt känns fel? Hur peppar du dig själv?

  Har du nån bra låt som man får styrka av och bara rocka vidare! /SUE

 7. Hej ok.

  Jag tycker hatten sitter så konstigt och dessutom så finns den inte kvar längre. Tycker bara att det blir så knäppt när man ramlar på bilder på nätet som man inte visste fanns. det har hänt förr så att säga.

  Tack för snabbt svar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *