Giveaway: Isadora Tropical Pink!

Giveaway: Isadora Tropical Pink!

Jag har lyckats få dubbletter av stiftet och glosset Tropical Pink från Isadora så jag tänkte skicka hem produkterna till någon av mina underbara läsare istället! :) Båda är såklart inplastade och oanvända :)

Vill du ha chansen att få produkterna hemskickade? :) Skriv då en kommentar i detta inlägget om att du gärna vill ha chansen att få testa dessa produkter! :)

 

Jag drar en läsare Tisdagen den 3:e Juli som jag skickar hem detta till! :)

AVSLUTAD!

68 svar på ”Giveaway: Isadora Tropical Pink!

 1. Åh jag vill jätte gärna ha chansen att få testa de produkterna! Har kikat på dem länge nu

 2. Jaa, jag kollade in dom där häromdagen men hade inte råd!
  Jag suktar så mycket efter just den där färgen också,
  så jäkla snyggt!

 3. Jag skulle gärna prova dessa, eftersom jag ständigt är på jakt efter den perfekta rosa nyansen till mina läppar :)

 4. sv:ja det är ju lite svårt när man inte kan testa, men ett tips är ju att testa i affären och sen beställa på nätet. För ojojoj va mycket billigare det är. Spartoo är min nya favoritaffär när det gäller skor för priserna är så mycket bättre

 5. köpte bara läppennan tropical pink för att jag inte hade råd att köpa hela trion, nu kanske min samling kan bli komplett! jag är med :)

 6. Trevligt med en tävling… Jag älskar rosa läppar, det är nästan det ända jag använder när jag ”sminkar” mina läppar, tycker det är så fint!

  PS: Jag är gärna med och tävlar om att få det hemskickat till mig! :-)

 7. Jag vill jätte gärna testa dessa fina produkter :D IsaDoras produkter är helt klart något som kommer att stanna i mitt badrumsskåp :)

 8. Åh va roligt, jag är gärna med!
  Har varit på jakt länge nu efter det perfekta läppstiftet och läppglanset, kanske är det detta :)!

 9. Oooh, underbar färg!! Använder nästan bara rosa gloss, men har inget som är såhär knalligt cerise, så det vore kul att få testa! :)

 10. Snälla sjyssta underbaraste fina – låt mig bli den lyckliga! Tropical pink står överst på önskelistan för i sommar:)
  Kramar!

 11. Ååh, jag hade jättegärna velat testa dessa, rosa läppar är ju sååå snyggt! :D

 12. utav alla mina rosa läppisar är detta en nyans jag inte alls har i min samling, lite skumt hehe. Men fasiken vad snyggt både glosset och stiftet är så dom hade jag gärna rockat i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *