4 svar på ”glöm inte ;)

 1. Man kan väl aldrig veta förrän man testat – får ta och göra det någon dag helt enkelt. Har också en tendens att gå och spänna på mig, få stela axlar, ”kärringrygg” och knutar. :S

 2. Hej på dig :) läste igenom lite nedan på ditt första inlägg om tävlingen, spännande!

  Läste någonting om att man skulle skriva en liten kommentar här om varför man skulle vilja vinna ? här får du iaf min:

  Jag är väldigt kort, eller väldigt och väldigt, men för kort för att ens kunna tänka på någonting som har med ordet ”modell” att göra. Vad kan jag vara, 1.53 …? i alla fall, mina kompisar som är typ 1.70 och över å allt vad de nu är.. de har chansen att kunna vara med i olika modelltävlingar och uttagningar osv, och vet inte hur många gånger de har suttit i ett samtal med varandra och sagt ”Aa, men har du anmält dig dit, det har jag, OCH till den där” blabla osv… å den andra svarar ”Jaa, det har jag, jag ligger typ först!” och sådär. Jag blir alltid lika ledsen när jag sedan tittar på mig själv och tänker liksom ”Varför kan inte jag också få vara lång för? jag vill också!!”

  Vet inte hur många gånger jag nämnt någonting som har med modellande att göra och fått kommentaren tillbaka som låter typ ”Du ? du har inte en chans, du är ju inte ens 1.60”.

  Med andra ord hade jag velat vinna för att kunna knäcka alla mina kompisar ! och visa att jag VISST hade en chans och att min längd inte satt några hinder för mig, den här gången iaf ..

  Såg att det blev rätt så långt det här, hoppas att du orkar läsa, haha. Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *