Glossybox Augusti 2016: Beauty Kick

Glossybox Augusti 2016: Beauty Kick

Glossybox

Glossybox Augusti 2016: Beauty Kick

Glossybox vill att vi ska behålla feel-good känslan från sommaren nu när hösten gör sig påmind med månadens box Beauty Kick! Dom vill boosta oss med nyheter och spännande varumärken! Jag känner kanske inte direkt någon Beauty Kick känsla men jag har inte provat produkterna i sig ännu förutom ansiktsmasken.

Nåväl, det jag hittade i min box är:

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask som prov. Denna har jag i fullsize och håller på att testa och provet kommer säkerligen få följa med när jag reser! Gillar ansiktsmasker i provförpackning!

Nabla Cosmetics Eyeshadow Refill i nyansen Ground State – Woho min första Nabla produkt! Ja jag är lite sen att haka på Nabla trenden!

Medusa’s Makeup Lipstick i nyansen Sugar Daddy – Nudefärgat = jäsp. Jag ska testa det i alla fall och se om det kanske kan passa mig, nude är så otroligt svårt med nyanser tycker jag! Texturen på läppstiftet verkar i alla fall vara jätteskönt och trevligt!

Benefit Gimme Brow – Ögonbrynsgel som är fylld med fibrer som ska ge bryn med maxad volym. Men hur funkar det på mig som knappt har ett helt bryn? Antagligen inte alls men prova ska jag göra!

Max Factor Masterpiece Max Mascara – Tja, Mascara går ju alltid åt! Och minns ärligt talat inte just nu om jag redan testat denna eller inte…

Glossybox
Medusa’s Makeup Lipstick i nyansen Sugar Daddy & Nabla Cosmetics Eyeshadow Refill i nyansen Ground State.

Känner mig mest pepp på Nabla Cosmetics ögonskuggan, jag är så nyfiken på märket i sig! Annars är det faktiskt ingen produkt jag jublar över, The Body Shop har jag ju i full size men resesize är ju alltid trevligt!

Blev ni glada över innehållet i Era boxar? Fick ni något annat? Länka gärna i kommentarerna om ni bloggat och visat så jag kan kika :)

En prenumeration kostar 139sek och då får man en box varje månad – Ni kan läsa mer hos glossybox.se (annonslänk)

Ett svar på ”Glossybox Augusti 2016: Beauty Kick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *