Glossybox – Christmas Countdown

Glossybox – Christmas Countdown

_MG_6394 _MG_6413

För det första – gud vad jag gillar namnet Christmas Countdown! Kan bero på att jag faktiskt redan har lite julfeeling ;) Nåväl, innehållet då? :) Det jag fick i boxen var;

Maybeauty – The incredible face gel 249sek/6-pack – Skonsam ansiktsgel som exfolierar huden ”. Fruktenzymer går in i huden och luckrar upp döda hudceller, fett och smuts! Låter galet intressant ju! ”You had me at exfolierar huden” så att säga!

Êtra Belle Cosmetics – Golden Skin Caviar Eye Roll-On 395sek/15ml – Ögon roll-on som verkar utslätande och uppiggande. Har den aktiva ingrediensen pullulan som gör området kring ögonen fastare och mer lyster. Jag har ju testat liknande produkter tidigare, ögon roll-on alltså, men denna låter faktiskt snäppet mer intressant!

Make up Store  – Eye Pencil 140sek styck  – Jag fick pennan i nyansen Frosted Meadow vilket kanske känns som en lite för ljus och frostig nyans för min egen smak.

Naobay – Calming Face Toner 145sek/200ml – Ansiktsvatten som lugnar och vårdar huden. Denna var även med i The Man Box vill jag minnas! Så för min del blev denna en upprepning på grund av att jag får hem The Man Box som pressprov.

Lindex Beauty – Lip Gloss 49,50sek – Spontant så tänkte jag ungefär…nej men Lindex?! Vad roligt att dom är med i en glossybox! Inte den roligaste nyansen men väldigt användbar känns den!

3 av 5 produkter känner jag mig nöjd med denna gången, helt okej box alltså men inget woooohoooo kanske. Maybeauty & Êtra Belle Cosmetics är dom jag ser framemot att testa och det känns som att glosset från Lindex även kommer bli använt!

Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

Vad fick ni i er glossybox? Ungefär som mig eller fick ni kanske någon annan spännande produkt? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *