Glossybox: Christmas in Pink!

Glossybox: Christmas in Pink!

_MG_5194_MG_5207

Månadens Glossybox har temat ”Christmas in Pink” och innan jag öppnade boxen så kände jag mig galet pepp! Jag ba yes! FÄRG! Rosa är ju en väldigt glad färg (oftast i alla fall) och jag hoppades på något rosa poppigt i min box men istället så blev det…eh nja. Det enda som är ”rosa” är lipglosset från Make up store men nyansen är så ljus så det avger mest skimmer ser det ut som! Jag skulle inte kalla denna box för ”Christmas in Pink”…

Det jag fick i min box är:

Make up Store Lip Gloss i nyansen ”spy”
Model Co More Brows, Eyebrow Thickening Gel
Postquam Crystal Nail File
Sumita Beauty Eye Shadow Pencil i nyansen Champagne (om jag läser korrekt)
L´Occitane Shea Butter Hand Cream

Kände mig pepp över temat men det gick som sagt över när jag öppnade boxen ;) Tycker nyansen på lip glosset är i det tråkigaste laget även om den säkert avger ett fint skimmer, Model Co Bryn Gel ser ut att vara på tok för ljus för mig samt att jag har så glesa bryn att denna typ av produkt sällan fungerar! Nagelfil, alltid bra att ha med tanke på hur ofta jag förlägger mina (trots att jag har en låda dom ska ligga i…:P) men den känns dock i det klumpigare laget då jag är van vid smalare varianter. Ögonpenna i en brun helt ok nyans, återstår att se om den sitter kvar på locket då den inte verkar vara vattenfast. Handkräm, testat L’Occitanes tidigare och dom är jättebra så synd provet inte var större ;)

Nej, en ganska så tråkig box måste jag väl tyvärr säga. Har ni fått hem era boxar? Fick ni något mer spännande? Sätt igång att göra mig avundsjuk! ;)

10 svar på ”Glossybox: Christmas in Pink!

 1. Jag vart jättebesviken med min box också. Fick någon glittrig sörja från HOT Makeup (mindre än ett foundationprov!) som åkte ned i soptunnan direkt. Det skulle vara ett löst glitter liksom, inte en degklump. Och jag har röd ögonbryn, så gelen kan jag då inte använda :P

  1. Åh men fy vad tråkigt :( Nej…jag hoppas någon av mina vänner ev kan ha gelen till brynen istället! Borsten var ju väldigt liten och smidig i alla fall såg det ut som så jag hoppas den är lätthanterlig även för en ovan person :)

 2. Haha det FÖRSTA jag tänkte när jag läste rubriken och sen såg bilden. ”Men var är det rosa!?” Orkar verkligen inte med Glossybox längre, är väl specialboxarna som är värda att kolla in bara.

  1. Nej, jag hade ju döpt om boxen till något annat så fort jag insåg att den kommer bestå av ungefär noll rosa produkter…haha :)

 3. Jag fick ett gloss lips istället för pot gloss, det bästa var att färgen har jag haft innan och trivts i!

 4. Jag fick samma som du, fast mitt gloss heter bar, men lika färglöst. Jag sa upp Glossybox för att jag inte är nöjd, men hann inte innan denna box skickades. Nu är jag glad över att min prenumeration är över för jag har inte varit så himla nöjd senaste tiden, och denna var tyvärr ett stolpskott :(

  1. Nej tyvärr så har de senaste boxarna varit lite sådär, men jag fortsätter hålla timmarna för lite mer spännande innehåll ;)

 5. Blev också besviken på det rosa temat. Mitt läppglans var orange :S
  Blev dock positivt överraskad av ögonskuggan. Superfint! Verkligen en ny favorit :)

  1. Jaså sitter den så bra? Det låter kanon! :D

   Orange läppglans i en box med rosa tema? :/ inte helt ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *