Glossybox December 2013.

Glossybox December 2013.

Jag har liksom kommit av mig lite med bloggandet denna vintern så jag lägger upp min glossybox nu när alla andra redan hunnit diskutera den i 2 veckor….;) Men vad jag har sett så har många fått liknande box som mig förutom en annan nyans på Glitter skuggan men om man kikar på Glossybox hemsida så ska innehållet tydligen variera bra mycket mer än så. Det jag fick var i alla fall:

Lack från Nails Inc (detta ska alla ha fått om jag förstått det hela korrekt) 149sek – Väldigt användbar nyans men skönhetsnörd som jag är så känns det redan som jag har denna gånger 5.

Glitter eyeshadow från Hot Makeup 79sek – Jag fick den i silvernyansen och den känns vid första ögonkastet väldigt användbar om jag enkelt vill glittra till min ögonmakeup! Gelaktig formula och applikatorn känns som en lipgloss applikator.

Mascaran It´s so big från Elizabeth Mott där en fullsize kostar 159sek – Aldrig hört talas om Elizabeth Mott (är jag en dålig skönhetsbloggare nu? :I) och tycker namnet är hysteriskt roligt eller så tänker jag lite tokigt ;) Vi får väl se om den ger någon volym till fransarna!

Starter kit från Ardell 109sek – Jag brukar använda lösögonfransar ibland, var mer ofta när jag var yngre, så ser framemot dessa fransar. Jag kommer nog antagligen inte använda den där aplikatorn som följer med dock…jag är van att använda pincett alt. bara fingrarna när jag sätter fast fransar.

Renu Lip and Eye Active Lift 339sek för 15ml – ”Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar!) och läppar.” Att den motverkar mörka ringar under ögonen…bring it on! Visa mig vad du går för!

Faktiskt nöjd med denna boxen, bara lacket jag tycker är tråkigt men det är för att det är en sådan vanlig nyans hemma hos mig redan! Jag kommer antagligen testa det tids nog ändå nagellacksnörd som jag är men jag hoppade inte jämnfota när jag såg det om man säger så ;)

En glossybox kommer hem en gång i månaden för 139sek och ni kan beställa den r. Alltid lika roligt att öppna och se va man får för roligt även om glädjen över innehållet tyvärr varierar ;) hehe

6 svar på ”Glossybox December 2013.

  1. Jag fick liknande, gillar verkligen ögonkrämen och lacket. Fick en turkos ögonskugga som jag använde som eyeliner,den stretade så att jag bara önskade tvätta av den. Mascaran bet inte på mej och fransarna jag fick vara för täta(gnäll) men jag var toknöjd.

  2. Mascaran är ta mig tusan den bästa jag testat någonsin, wow-effekt! Bytte till mig fyra extra i bytesgruppen på Facebook dessutom, verkar inte gå att köpa i Sverige, trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *