Glossybox Januari – HELLO, 2016!

Glossybox Januari – HELLO, 2016!

_MG_9277Jag tar för givet att alla redan har fått sina boxar då jag är väldigt sent ute med detta inlägget och har därför ingen ”gömmande” bild först i inlägget, jag hoppas att så är fallet nu!

Jag brukar inte blogga om alla glossybox boxar som dimper ner i min postlåda längre eftersom alla inte känns så inspirerande att lägga ned tiden det faktiskt tar att göra ett blogginlägg…meeeen boxen HELLO, 2016! är jag riktigt jäkla nöjd med! Jag kanske är lite knäpp men jag älskar när det är saker med i boxen som jag alltid använder som denna gången: tandkräm och tandborste! Haha!

Dessutom så känns det ju som att jag har fått 7 produkter istället för 5 så den känns ju riktigt lyxig! ;) Så nöjd med min glossybox! ♥ Blev du nöjd med din? :)

Innehållet i min:
FX Airbrush Blending Sponge – läser man bland kommentarerna på glossybox hemsida så har denna blivit ganska sågad där för att vara för hård! Vi får se vad jag tycker!
Royal Apothic Holland Park Cream Crème Body Moisturizer – Älskar att få produkter i reseformat, smidigt till resan!
– 
Colgate Max White Expert White Tandkräm, Tandborste + Whiteningpenna – Nu jäklar ska leendet bli bländande vitt!
MeMeMe 
Lip Glide ”Playful Peach” – Inte den mest spännande nyansen kanske men förhoppningsvis fin på :) Allt jag har på läpparna kan ju inte vara rött ;)
Cetaphil 
Moisturizing Lotion – Superminiprov! Ser dessutom ut som en småjobbig förpackning men jag är supernyfiken på innehållet!
Choooooooklad från Nellie Dellies! – No sugar added & 70% kakao, kommer vara perfekt när man får totalt sötsug!

Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. (annonslänk)

Glossybox for January, very satisfied with the content!

Follow

Ett svar på ”Glossybox Januari – HELLO, 2016!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *