Glossybox Juni – Desert Dreams

Glossybox Juni – Desert Dreams

Glossybox Juni – Desert Dreams

Det borde väl dyka upp en box Glossybox för Juli när som helst? Men jag har inte fått min så vi kikar lite på Juniboxen!

Superfin design på själva boxen! Fick ingen wow feeling av innehållet denna gången men väldigt användbara produkter. Har redan börjat använda duschtvålen från Palmolive, gillar tyvärr inte doften men duschtvålar med olja är riktigt riktigt bra så synd på doften. Har även börjat använda pudret från Manna Kadar och det fungerar riktigt bra! Kul med ett helt nytt märke. Två läppisar i denna boxen en matte liquid lipstick från Contour Cosmetics och Karl Lagerfeld + Model Co Lip Liner. Sam ett litet prov på L’Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub som kommer vara smidig att ha med på någon framtida resa.

Karl Lagerfelt & Model co samt Contour Cosmetics swatchat.

Karl Lagerfelt & Model co i nyansen Rosewood och pudret från Manna Kadar användes i sminkningen ovan.

Glossybox kostar 139Sek per box och det kommer ut 1 box i månaden! Fick ingen wow feeling av denna box men använder redan 3 av produkterna, skrubben kommer jag använda tids nog. Har inte provat Contour Cosmetics så vet inte vad jag tycker om den än, färgen är ju inte riktigt ”Min färg”. Men annars är det ju 4/5 produkter som jag faktiskt använder i denna box, bra jobbat Glossybox!

Follow

Jag fick glossybox som pressutskick och inlägget innehåller adlinks till glossybox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *