Glossybox – Magical Beauty.

Glossybox – Magical Beauty.

Jag vet inte om jag ser det ”magiska” med denna box förutom att tvålen heter ”Magic”? Eller så är det jag som har missat något ;)

Color Club – Age of Aquarius nagellack, 69 kr för 15 ml
Lumene – Beauty Base Eyeshadow Primer, 109 kr för 7 ml
Dr. Bronner’s – Magic Soaps Organic Peppermint Castile Liquid Soap, 99 kr för 236 ml
Akademikliniken – ”The plastic surgery brand” Pure Antioxidant Créme, 795 kr för 50 ml
WEN – Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner, 299 kr för 480 ml

Det bästa i denna boxen är enligt mig nagellacket och ögonprimern från Lumene, jag har inte testat denna innan men ser framemot att göra det! Annars känns det ju som användbara produkter! Jag menar tvål och ”tvättbalsam” kommer ju försvinna för jag duschar ju faktiskt och tvättar håret! ;) Krämen från Akademikliniken känns lite läskig att testa med tanke på både namn och pris! ;)

Helt ok box om man bortser från att Femme Boost skickat ut produkter som är märkta i April 2013 (WTF?) och påstår att dom är felmärkta. Det är absolut inget fel på den, även om datumet faktiskt har gått ut, men det känns som att dom skickat med dom eftersom dom inte kan sälja dessa ut till butik…

9 svar på ”Glossybox – Magical Beauty.

  1. Fast jag har en kollega som köpte en sån dryck i butik där de var ommärkta så det känns ju faktiskt nästan som att det stämmer att de blivit felmärkta.

  2. Är så trött på Glossybox! Känns som man borde ha mer koll på utgångsdatum osv när man ändå ett ett företag som skickar ut produkter till tusentals människor. Känns som det är nåt som är fel hela tiden. Dessutom fick jag min box 5 juni (och smset om att de skickat den till posten 3e eller 4e juni…) Maj-boxen i juni liksom… jaru. Är glad att jag valde att sluta prenumerera förra veckan :)

  3. Lite avis på primern :D men fick ju de där kapslarna ist som jag gilla iof.
    jasså försökte dem säga att drycken va felmärkt xD

  4. Jag fick nästan en likadan box som du, istället för Lumenes primer, som jag för övrigt redan har och gillar, så fick jag Elizabeth Arden serumkapslar som är väldigt härliga. :-)

  5. Vi fick precis lika box, samma doft på tvålen med :) Nja, jag ser då inget magiskt med boxen ^^ blev dock glad över den där wen tuben, ska bli kul att se hur den är. Läste dock på deras sida om hur man ska använda den och de är ju typ en tub för en hårtvätt :(

  6. Fick exakt samma som du, o tyvärr 2 identiska boxar :( Det roligaste innehållet tycker jag faktiskt är texten på tvålen :D Läste den i badrummet o det var tur att jag redan satt på toa eftersom jag nästan kissade på mig lite. ”ALL ONE GOD FAITH! ALL ONE!!!” osv.. Hejdlöst. Påtänd tvålmakare är påtänd. Eller iaf mkt religiös :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *