Glossybox November – Dagmarboxen!

Glossybox November – Dagmarboxen!

Denna gången så var Glossyboxen inspirerad av Dagmar, bland dom snyggaste boxarna än så länge designmässigt tycker jag! Även om alla får lite olika innehåll så tycker jag det ser ut som att alla har fått väldigt bra innehåll?

Detta är vad jag fick:

Batiste XXL Volume Dry Shampoo – torrshampp som även ska ge volym! Tyvärr så har jag lite för mörkt hår för dessa torrshampon som har en tendens att matta ner min hårfärg. Vi får se om denna är likadan!

NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizing – återfuktar, skyddar och mjukgör. Denna är jag faktiskt väldigt nyfiken på, helt nytt märke för mig så den känns extra lockande!

Botanics Ionic Clay Mask – absorberar överflödig olja och detoxar din hud. Jag älskar ansiktsmakser och har inte testat denna sedan tidigare så denna ska jag helt klart testa så snart jag har lite hemmaspa ;)

Emite Make Up Eyeshadow Dams – en högpigmenterad ögonskugga som är helt fri från olja, nickel, paraben och parfym. Denna ska alla ha fått i sin box?! Den svarta ögnskuggan är inspirerad av Dagmar.

Emma S Pure Ocean Deodorant – Effektiv och skonsam antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen med mjukgörande sheasmör från den afrikanska savannens sheaträd. Fri från alkohol, parabener och mineraloljor samt passar alla hudtyper. Jag har inte läst någn wooow recension om denna men jag älskar Emma S hudvård så ser ändå framemot att testa den!

Jag är dundernöjd med min box! Och vad jag sett i olika bloggar så verkar dom flesta vara nöjda, blev du det? :)

Glossybox kostar 139:- per box och du får en hem i postlådan varje månad!

3 svar på ”Glossybox November – Dagmarboxen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *