Glossybox – the black box!

Glossybox – the black box!

Igår dök Glossybox ”the black box” upp och i denna boxen så skulle fokus ligga på hår, hud & naglar!

Detta är första gången som jag känner mig besviken på min glossybox. Trist nog! Det jag fick i min är Maria Nila Stockholm – Swedish Therapy Oil i provsize, Lush – Dream Cream som är en body/hand lotion, ModelCo – Lip Enhancer Illusion Lip Liner i en brun nyans, Batiste Dry Shampoo Orginal i reseformat, ModelCo – Cheek + Lip Tint Rosy Red.

Jag köpte ju nyårsboxen där en ModelCo Cheek + Lip Tint ingick så att denna även går ut i den ”vanliga” glossyboxen gör så nyårsboxen helt plötsligt känns mindre exklusiv! Så sjukt tråkigt men VDn för glossybox har förklarat att ibland är det svårt att få tag på 25.000 produkter (fel i tillverkningen hos företag, fastnar i tullen etc) och detta känns som ett sådant moment. Hur som helst så kändes det skitboring för mig som redan har denna och nyårsboxen känns mindre exklusiv.

Det var bara inget i denna boxen som jag känner lockar eller så har jag redan produkterna här hemma. Så får min del var inte denna månaden så rolig, tyvärr! Hoppas på en bättre box för mig nästa månad! :)

7 svar på ”Glossybox – the black box!

  1. Jag är också besviken på min Glossybox. Jag fick nästan likadan som din, jag fick Jabu´she istället för din Lush. Jag köpte ju nyårsboxen precis som du och tycker det var väldigt dumt att de kör med samma produkt igen. Dåligt av dem, tycker inte det spelar nån roll att inte alla köpte nyårsboxen.

    1. Svar till Ann-Sofie: Nej dom får ju skippa att sälja dessa ”Lyxiga” boxar till en dyrare summa om dom ändå ska skicka ut samma produkter all over again till alla ”vanliga” boxar. Hoppas dom lärt sig av sitt misstag! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *