God Morgon?

God Morgon?


Fotograf/Mua: Therese

Alltså seriöst jag kan inte sova om nätterna längre! ;/ I en veckas tid nu ungefär så har jag bara legat och vridit och vänt på mig i flera timmar innan jag somnar. Igår låg jag och läste Om jag kunde drömma (Twilight boken) fram tills klockan var 4 och ändå hade jag jättesvårt att somna efter det. Det har verkligen inte varit min vecka sömnmässigt och jag hoppas verkligen att detta kommer ändras väldigt väldigt snart. Att försöka sova när man verkligen inte kan….inte min favorit syssla direkt! ;)

Jag hoppas verkligen att ni sover bättre än vad jag gör.

37 svar på ”God Morgon?

 1. Snygg bild! :D

  Jag vet vad du går igenom, jag har haft det så här ett också. :/

  Är det något du oroar dig för? Eller är det för varmt/kallt i rummet?

  Oftast har det en förklaring, annars kanske du ska kolla upp det… :/

 2. Fruktansvärt vackert! (både du och bilden) :)

  Oftast brukar ju sömnproblem kunna lösas med att man måste sluta tänka.. men det är lättare sagt än gjort. :/

 3. Vilken fin bild, ja du har ju bara fina bilder iofs :)

  Ja jag e m kattmänniska, har haft det hela livet :) Hoppas bara jag kan övertala killen ;) Hihi

 4. just nu så är jag på ett hotell i Malmö, känns konstigt. Jag har alltid trassel med sömnen på annan ort de första dagarna. Men nu är du ju hemma så… Knepigt. Du får tänka såhär att det jag inte kan göra ngt åt nu är inte ngn ide att tänka på så jag får ta tag i det imorgon :) kram på dig

 5. sånna där perioder har jag också.

  Dom gångerna tvingar jag mig själv att kliva upp riktigt tidigt på morgonen, även fast jag knappt sovit nåt.

  Sen kan jag lova att man somnar skönt på kvällen.

  Låt bli att ligga och fundera och tänk enbart på att du ska lyssna på din egen andning och att den är djup och långsam. Funkar för mig ! ; )

 6. Åldrandet är en sjukdom som beror på slarv i evolutionen och orsakar massiva organskador, lidande, förnedring och ofrivillig död.Åldrandet dödar 100 000 gamla människor varje dag,gamla människor är också människor.att vara gammal och skröplig är ohälsosamt men att vara ung och i god vigör är hälsosamt,hjälp vetenskapen besegra åldrandet annars kommer åldrandet besegra oss själva. Kolla gärna in min blogg som handlar om åldrandet :)

 7. Oh yes, det ska vi :D Men du får hojta till när du hör om när biljetterna släpps för följer L & hans familj med upp så vill ju säkert L & hans ena bror med ut :P Vore ju riktigt kul o visa dem hur man partajar i Mora, hahahaha ;)

 8. Jag sover knappt nu när jag är hemma om dagarna, somnar vid 01 och sen vaknar jag hundra elva gånger och sen är jag klarvaken vid 05.30.. kul jul! skrattar

 9. hej gumman

  Prova Valerina forte, finns på hälsokost och är inget skadligt för kroppen. Det enda naturmedlet mot sömnlöshet som funkat på mig.

  kram //Zoo-Fia

 10. Ball bild. :)

  Jag har alltid haft sömnproblem men nu ett par år har det vart okej…däremot har det börjat återkomma den senaste tiden…jag sover sketadåligt…mår bajs. Så jag vet hur det är. :(

 11. Har också drabbats av dålig sömn men jag vaknar mitt i natten istället och kan itne somna om, skitjobbigt! Verkar som att många har det så nu?

  Ville bara säga att du är superfin på denna bilden, den är nog en favorit av dom jag ahr sett och sen dom när du har fullt med snö i håret=)

 12. Jag har tyvärr samma problem nu.. Skitdrygt! Jag sover middag om dagarna istället, minst 2 gånger! Då har jag liksom inga problem alls att somna..

 13. Det är inte mycket i livet som är lika störande som sömnproblem. Usch!

  Måste säga att det där en ny favorit bild på dig. Älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *