Gorillapod.

Gorillapod.

Jag har fått hem ett Gorillapod från coolstuff! Denna kommer vara perfekt att ha framöver när jag ska videoblogga! ;) Med andra ord tänkte jag ta och fixa en videoblogg inom en snar framtid för att kunna testa stativet! :) Så här står det om stativet ”De har hämtat inspiration från apor och anakondor och du kan fästa eller slingra ditt kamerastativ runt vad du vill.” Får väl se om jag hittar några bra ställen i lägenheten och fästa stativet vid, hehe ;) Vill ni läsa mer om stativet så gör det HÄR.

Återkommer med en liten recension så snart jag har hunnit videoblogga lite ;)

14 svar på ”Gorillapod.

  1. Ja men visst! Det bara försvann, fanns ingen plutt för dagen eller något, bara ett streck från förrgårs siffror till idag. Fast jag har ju inte så många som kommer till mig så egentligen är det ju skitsamma, men ändå :P

  2. Yes, mitt nya bankkort jag beställde förra veckan kom idag, och kuvertet var nästan helt öppet. Fyfan, jag har panikringt till Swedbank och spärrat kortet och gud vet vad.

  3. Förhoppningsvis är det bara det som har hänt, men när det handlar om ett bankkort där bara siffrorna behövs för att kunna beställa med på nätet i stort sett så kände jag att jag inte ville chansa :P

  4. Precis :P Man vet ju aldrig, men de var skittrevliga och sa direkt att de skulle spärra, och nu är ett nytt kort påväg hem till mig, hoppas inte samma sak händer igen bara :)

  5. Sv. Fick pengarna tillbaka, hon jag pratade med var jättetrevlig och förstod att jag inte vågade chansa på att tågtrafiken skulle kommit igång imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *