Guitar Hero.

Guitar Hero.

När jag såg detta på Cdon så kunde jag seriöst inte låta bli att beställa hem det. 499:- för både spel och två gittarer känns ju som hittat! Vadå impulsköp så här på kvällskvisten? ;) Me like impulsköp!

20 svar på ”Guitar Hero.

 1. Svar: Ja, fast det är kul att spela ensam också tycker jag! Fast roligast är nog ändå dom små kommentarerna "dont let the drummer handle the cash" haha!

  Tack, så mycket :)

 2. Åh, nu fick vi ju se en liten skymt av honom. Nu är nyfikenheten stillad lite iaf, haha :) FFDörresten är jag liten full när kah skriver detta så jag vet inte om det blir något bra, för jag orkar inte hålal på o sudda o grejer! Orkar inte kolla ens vad jag skrev.. äh nu babblar jag bara.. shit.

  Jag har inte fått ngn tröja än iaf. Inte fått ngn post överhuvudtaget på några dagar. Jälka brevbäraren har gått förbi trappuppgången men ingentign ramlar ner på våran hallmatta.

  NU ska jag nog äta mat så jag år bra imorgon. hhöh.-

  och på tal om ingenting. jag köpte guitar hero till palystationm 2 till min pojkvän i julklapp och det kostade 749 kronor. Det var det billigaste som fanns! visserligen finns det knappt någon kvar till ps2, så det var bra att köpa den inna.. äh, nu babblar jag igen. jag vet inte vad jag har skrivit, kommer inte ihåg ett smack. bra och slut, puss och hej!

 3. Det var helt okej.. Vet inte om det någonsin är jättekul på Wasa så:P

  Ja dom hade stängt. Det såg vi när vi var på väg ner. Dom hade ju inte ens en hemsida som fungerar så vi chansade på att komma in på Wasa. (och vi kom in. =)

  Hade du skoj?

 4. Vilket klipp :D jag vill med ha guitar hero.. och wii :D

  Sv; hahaha, ja det är kul trick.. men lite äckligt.. haha, såg sjukt ut!:P

 5. Ja och Nej, Anna är mitt första namn och jag ska använda det istället! Sedan tar jag bort Madelene och ersätter det med ett annat mycket vackert namn!^^ med en lång historia bakom sig..

  Jag har verligen inte fattat det här med GuitarHero :D hhehe… det skulle vara coolare om man lärde sig spela gitarr..^^

 6. SV: Det känns som att mitt nyårslöfte kommer dra igång först imorgon. Har ätit lite väl onyttigt i helgen så ser det som en nystart på måndag då man ändå börjar jobba igen oxå…

  Guitar hero är så sjukt roligt. Lätt beroende framkallande. =)

 7. haha. impulsköp kan va farliga. fast de där va nog ett rätt bra sådant. guitar hero är ju superskoj. jeje. man tröttar väl efter ett tag. men ger ju många roliga timmar, å perfekt förfest spel:) rock on girl!! ;)

 8. Enligt dom som vet så är det svårare att spela om man är musikalisk..Jag har tränat hårt för att komma till medium haha!

 9. Verkligen inte. :)

  Jag spelade GH Rock band igår, i typ 7 timmar…faaan vad man fastnade…nu är jag såå trött…

  :)

  Kram

 10. Tack för tipset ;) Beställde ett jag med, pojken kommer att bli såååååå glad – tänkte överaska honom !!

 11. sv: ja,verkligen. Den är skitbra.. har sett en massa ggr men kan se den massa ggr till :P kram malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *