Hade aldrig vaknat..

Hade aldrig vaknat..

Alltså hade inte min mamma väckt mig varje morgon så hade verkligen jag aldrig vaknat. Jag ställde en klockan på 6 och en på 6.15…jag hör ingen av dem trots att dom ringer flera gånger? Här snackar vi i-landsproblem. Jag måste nog köpa mig en väckarklocka som för ett jäkla liv så jag faktiskt hör den ;)

Idag är det jobb 8 – 17 som gäller. Med lite tur så kanske Anders kommer upp ikväll, annars blir det imorgon. Vi ska ju till Falun på en fototräff i helgen nämligen :) Och eftersom hans bil lever ett eget liv så ska Anders lämna den hos min bror, Robert, som ska titta på den :) Tur man har en snäll och kunnig bror när det kommer till bilar :)

Nej måste sminka klart mig o sen kila, ha en underbar dag allihopa! :)

Fotograf: Anders :)
Bilden används på korsetten.se som produkt bild och låg även på deras framsida ett tag :) Min första bikinibild som jag är väldgt nöjd med! :P

14 svar på ”Hade aldrig vaknat..

 1. Jag har en kompis som är jätte jätte svår väckt, han köpte en väckar klocka för hörselskadade asg Den blinkar, låter & skakar madrassen hahahahaa

 2. Det finns tydligen en klocka som känner av andning o puls o väcker en precis när det är rätt läge i sömncykeln. Alltså, om man ska upp vid 6 så kollar den av allt det där och ringer nånstans inom ett visst tidsspann (kommer inte ihåg exakt vart) så man inte "panikvaknar" eller så (: Skulle vilja testa en sån!

 3. Hehe, ojj, ja, det är ju bra om man vaknar. Har en kompis som är precis sån. Jag vaknar ju när hennes klockor ringer, men när inte hon gör så blir jag rädd.. Är hon död, tänker jag? :D

  Ha det gott på jobbet!

 4. Du är grym som modell! Och jaa.. vi får göra en på skoj :) Hoppas du har tålamodet bara för jag kan ingenting om människofotografering.

  Har du några roliga idéer så säg till så kan vi göra något roligt av det hela :)

  Jag är ju lite sån! Jag brukar inte gilla att göra traditionella, vanliga saker. men men man kanske inte ska sikte för högt i början?

  Anders är förresten också väldigt duktig :) Hälsa honom det om han inte läser det här!

  Spännande med fototräff i helgen också..

  Jag tycker faktiskt att du jag elin och linda får hitta på nått alla 3 någon dag :) Ni är verkligen supergoa alla 3

 5. Jävlar du är en kopia av Sanna Nielsen! Om man bortser från det bruna håret och piercingen

 6. Finns en väckarklocka som är som en helikopter som för ett jäkla liv och flyger omkring i rummet tills man kliver upp, fångar och stänger av den. Finns på teknikmagasinet :) Kram Erica

 7. jag fattar inte hur Hellqvist av alla Älvdalingar kunde bli Slitz modell och inte du.. :s Hon ser ju mongo ut, och du är ju jätte snygg! Fattar inte de..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *