Haha jag är så snygg!

Haha jag är så snygg!

Haha kolla vilken bild jag hittade hos Emelie! Jag älskar den! *skrattar* Vad håller jag på med liksom?!?! :) Vad jag än nu håller på med så verkar jag vara jäkligt glad i alla fall ;)

Vet ni vad jag gör just nu? Knåpar på en önskelista till min familj så dom vet vad jag vill ha den 27 Oktober ;) Jag är som ett barn. Fan klart man ska ha presenter när man fyller år! Annars jäklar ;)

13 svar på ”Haha jag är så snygg!

 1. Så klart man ska ha presenter när man fyller år! ;D Det växer man aldrig ifrån! ;)

  S: Nej det gör vi inte. Han bor kvar hemma hos sin pappa eftersom det är närmare hans jobb. Men han kommer hit så fort han är ledig. :)

 2. nej jag vet. alla är helt underbara. men som du sa… man är ju inte gjord av pengar direkt! :)

  Ikväll blev det lite "häng" med Anna, kollade på beck och snacka lite skit. =)

 3. Hej tjejen! Tycker du är läcker på bilden, och ja du ser lycklig ut :)

  Ja ok, men för o värva behövs de ju att dem man värvar också samlar poäng & det kan man ju aldrig lita på :p haha. Jag vill också ha presentkort, då fånigt bra med gratis! Jag vill ju dock inte ha på siba.. ;) jobbar ju på elgiganten :p hahaha.

 4. Haha vilken min du har :D

  men vilka lustiga tider du har, är det bara för att man absolut inte ska lära sig sitt schema som de har krånglat till tiderna så?

 5. ingen du vet vem det är iaf, inte från mora :P meen… just för tillfället känns det som att detta inte kommer bli nåt. :S nåja…

  Söt bild, btw! :D

  Allt bra med dig då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *