Handkräm från Paula’s Choice.

Handkräm från Paula’s Choice.

Jag ska testa denna ”RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 med antioxidanter” handkrämen från Paula´s Choice ett tag framöver! Detta är en handkräm som utlovar ganska mycket i mina ögon så det ska bli intressant att se om den håller detta!

Denna handkräm ska fördröja åldersrelaterade tecken som bruna fläckar, torr hud, sprucken hud och ska passa alla hudtyper. Nu tror ju inte jag att jag kommer drabbas av bruna fläcka riktigt ännu men torra händer..det har jag redan!

Denna handkräm ska appliceras dagligen på rena och torra händer samt efter behov som tex. efter handtvätt eller om man svettats kraftigt. Denna handkräm ska klamra sig fast vid huden och hålla känslan av att dom är återfuktade hela dagen!

Redan nu är jag lite besviken över att man tydligen måste applicera denna efter att man tvättat händerna. Försvinner känslan av återfuktade händer efter att jag tvättat dom? Det låter som att jag måste applicera denna väldigt många gånger per dag för att den ska ge det den utlovar? Endel handkrämer gör verkligen så händerna känns återfuktade trots att jag tvättat dom så ska bli intressant och se hur denna fungerar!

Denna produkten är 100% doft och färgfri!

Denna handkrämen och många andra produkter hittar ni hos Paula´s choice, dom skickar självklart till Sverige! Här kan ni klcka er direkt till handkrämen. 195SEKfår ni ge för denna!

Recension kommer så snart jag känner att jag kan ge den ett omdöme!

8 svar på ”Handkräm från Paula’s Choice.

  1. Jag är så sugen på att pröva grejer från Paulas Choice, synd att frakten är så himla dyr bara- avskräcker lite tyvärr :(

    Ska bli kul att se vad du tycker om handkrämen!

    1. Svar:Ja för 99,50sek i frakt då måste verkligen produkterna vara bra! Jag tycker handkrämen utlovar lite utöver det vanliga så ska hårdtesta den! ;)

  2. Sv; Jo, jag får ha spiral, men efter jag ammat klart. Men jag och mannen diskuterade och jag kommer sluta med pillren imorgon och han skall sterilisera sig. Så slipper vi både massa skit.

  3. Egentligen borde man skydda sina händer bättre.. Kanske skulle investera i en sån där kräm, om den nu är bra :)

  4. Oj kostar frakten 99.50? Jäklar vad dyrt…

    Sv. Ja jag tycker också förpackningarna är söta. Innehållet fungerar faktiskt ok som läppbalsam men någon glans ger det inte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *