Happy birthday to you!

Happy birthday to you!

Idag fyller en av mina närmsta och bästa vänner år :) Nämligen Anders! :) Äkta vänner är som ädelstenar, värdefulla men sällsynta = That is Anders :)

Självklart måste jag tillägna en liten låt till Anders här i bloggen enbart för honom! ;) haha. Grattis på födelsedagen Anders! :D Love you!

9 svar på ”Happy birthday to you!

 1. tyckte väl att jag kände igen din vackra nuna ; )

  ohdiladi. Vilken tid börjas det?

  Jag borde också gå & lägga mig, egentligen. Men det är så mysigt att vara uppe på natten.. (fråga mig inte varför) : ) haha

  EC

 2. Okej, ujujuj. Jag börjar klockan elva med en modells händer som ska putsas till, sedan mitt deltidsarbete 15.45-22.15 : ( not nice.

  haha, då är vi två. jag känner mig alltid somen klubbad säl tidigt på morgonen. Mest synd om tycker jag om A som är en morgonmänniska. Men han har blivit tuktad av vårt förhållande kan jag lova ; )

  EC

 3. Ja, i know :D glad det förvånar mig inte om A kliver upp vid åtta och sjunger julsånger med hans falska morgonstämma. ha ha ha.

  Jag hoppas att du får jobba mycket, : ) speciellt för pengarnas skull !

  EC

 4. Ja, det är alltid bra med pengar. Du får se till att muta till dig söndagar för då rasslar pengarna till på kontot vill jag lova : ) love it!

  OJOJOJ Cecilia. Duktig du är klappar händerna ; )Jag har börjat att inte sminka mig på morgonen, men då ser jag ut där efter med. haha : )

  EC

 5. får jag skriva o gratta honom=)

  Sv: Ja tabletter kan ju vara lite större och då är det svårt, annars är plånboken ett bra ställe att förvara dom på, den har man ju nästan alltid med sig;)

 6. Haha! "Grattis till Anders då"!

  Har du fått ditt Guitar Hero än?! Vi fick vårt igår och spelade som galningar i flera timmar. Var så koncentrerad så jag mådde illa efteråt Haha ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *