Har du köpt HOPE halsbandet?

Har du köpt HOPE halsbandet?

Det är många som har bloggat om detta HOPE halsband, men jag tänker ändå göra det. Sen får väl det göra mig till en copycat då? ;) Jag beställde halsbandet när jag såg Natasha skriva om det. Det kändes som ett perfekt sätt att ge pengar till barncancerfonden. Jag inte bara gav pengar till en viktig sak, jag fick dessutom ett jättefint halsband! Känns som att barncancerfonden gjort ett smart drag här ;) I bloggvärlden så ser jag alltid tjejer som bloggar om att dom har köpt nya skor, en ny top, en kjol eller något annat som dom stolt visar upp. Varför inte skippa dom där skorna nästa gång och klicka hem detta Hope halsband? Du får något för pengarna men du skänker även en del av summan till något så viktigt som barncancerfonden! Så nu beordrar jag alla bloggare som inte redan köpt detta halsband att göra det! ;) Om inte till dig själv så är det en perfekt present! :) Så KLICK KLICK ;)

 – Mitt Hope halsband. Nu vill jag att DU lägger upp en bild på dig när du bär DITT Hope halsband.

10 svar på ”Har du köpt HOPE halsbandet?

  1. Nej, inga bett, utan de har ploppat upp även nu när jag kommit hem.. Det kan vara nå slags soleksem, men då ska det väl inte vara som pluppar? :S

  2. Haha ja men eller hur? Jag känner mig rikitgt duktig.
    Halsbandet är föresten jätte jätte jätte… jätte fint, kanske klipper till där jag med. Jo, det gör jag nog. Kram iaf och godnatt!

  3. Har själv tänk beställa hem halsbandet, men det ser ur annorlunda ut på deras hemsida? Står ju att det är en pärla till? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *