Har jag dom sötaste läsarna?

Har jag dom sötaste läsarna?

Vem av Er är skyldig till detta söta påhitt?! :D hur gulligt och omtänksamt är inte detta?! :D Massa bra saker ju! :D Vem det än är som har skickat detta så TACK! :) Jag har verkligen ingen aning vem detta kommer ifrån så jag vet ju inte vem jag ska tacka?! Avsändaren verkar vilja vara anonym också? hmmm :)

Jag blev riktigt chockad när jag såg för en liten stund sedan att jag faktiskt fått paket idag. Vadå seg med att kolla posten? *ehm* ;) Sen när läsaren väljer att vara anonym så blir jag ju redigt nyfiken ;)

TACK söta i alla fall! Ibland behöver man verkligen piggas upp och det lyckades du verkligen med! :D

Edit: Har fått veta att det är denna tjejen som varit söt och skickat paketet till mig! :D Tack så jättemycket Frida! Jag vet knappt HUR jag ska tacka Dig för det är inte varje dag man får presenter av någon man aldrig träffat i verkligheten! :D Tack Tack Tack Tack Tack Tack! <3 Du är verkligen speciell, inte alla som gör en sådan här fin gest! :)

25 svar på ”Har jag dom sötaste läsarna?

 1. Tänkte väl att det borde dyka upp idag då jag postade i fredags!

  Så… får väl säga att jag är denna läsare. Tyckte du behövdes muntras upp lite ;) Ville att du skulle få hållas på halster en stund bara:) (Sen hade jag ingen som helst aning om det var rätt adress, kollade upp eniro och där stod det födelsedatum så jag letade i din blogg på det datumet) :)

 2. SV: Visst, hon kanske är ung… Men det där med att inte förstå bättre kan jag inte riktigt gå med på.

  Även om man är ung så måste man väl kunna kontrollera sig själv iallafall litegrann?

 3. Sv: Tackar!;) Jag hade en riktigt rolig kväll också!:)

  Åh vad roligt, sånadär överraskningar gör en alltid lite extra glad!!!:) Men nyfiken på vem den söta avsändaren är blir man nog minsann!!:P

 4. Naw va gulligt! En annan har inte ens köpt present till dig trots att jag fick av dig. Men trots att jag har ett jobb har jag inte råd. Jag har 1001:- på kontot att leva på resten av månaden och då har ändå L betalat 2000:- på MINA räkningar :/

 5. Du det var inte illa!! Snacka om att du har snälla läsare!! Skulle inte tacka nej till något sådant sj heller :P Hoppas att det är bra annars i vinter kylan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *