Hem till kärleken – Imorgon blir det Sthlm!

Hem till kärleken – Imorgon blir det Sthlm!

Nu ska jag åka hem till S för att sova hos honom i natt :) Han har dock inte kommit hem från Falun än så jag kommer nog få vänta på honom där hemma en stund. Stackarn kommer tro att jag har flyttat hem till honom för all evighet när han kommer hem ;) hahahaha! Jag har redan jättemycket saker där o nu kommer jag dit med ännu mer! ;P Ni som känner mig vet hur jag är…KAOS är ett ord som beskriver mig bra ;)

Jag har i alla fall packat inför Sthlm (och säkert glömt något?)…;P Betalat lite räkningar och såna viktiga saker ;) Sen har jag bestämt mig för att jag ska söka en utbildning som börjar i Augusti. Och när jag väl bestämmer mig så brukar det bli så ;) Jag hoppas jag kommer in för då kommer jag nog ha skitkul! :D

Nej nu har jag nog gjort allt som ska göras så nu ska jag åka hem till min snygging så kanske jag har tråkigt och bloggar från tåget imorgon ;) Annars hörs vi igen när jag är hemma hos Citty för hon har iaf internet och hon kan ju ge sig faen på att jag ska kolla min blogg innan vi går ut och blir runda under fötterna ;)

Bye Bye my friends! :D <3

22 svar på ”Hem till kärleken – Imorgon blir det Sthlm!

  1. Ah, jag blir så glad när jag läser om dig och S :) Men nå, nu vill vi veta, räknas ni som "ihop" nu? ;)

  2. Mysigt att sova tillsammans, blir så ensamt när man är van med det om man ska sova själv ;) Spännande med utbildning, hoppas du kommer in! Ang. dina halens-skor här nedan, tog du din normala storlek som var lite stor?

  3. Åh va duktig du är som bestämt dig för nåt :D Vad är det för utbildning?

    Och JA, du är kaos när det gäller prylar ;) Räcker att ha dig här en natt så tror man att du flyttat in, haha. Men det är luuugnt, såvida du inte blir arg när man plockar undan dina saker som ligger överallt :P

  4. Vad spännande att du tänker börja plugga! Får man fråga vad…? Nu blir jag ju nyfiken. :)

    Jag tror att det kommer att bli superbra. När man väl bestämmer sig, då är det nog jäkligt skönt att börja plugga tilllsut.

  5. Är det nya killen? Han verkar jättetrevlig och ja, du tycks må bra med honom när man läser mellan raderna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *