Hemklickat!

Hemklickat!

Jag har läääääääänge spanat in den här plattången hos Bangerhead.se då den finns till sådant superbra pris där, 499:- vilket är halva priset! Jag behöver en plattång i min makeupväska – perfekt att göra snygga lockar med så länge modellen inte har för långt hår som mig, då funkar det tyvärr inte med plattång. Och eftersom jag åker till Göteborg nästa Onsdag (om nu min bil vill fungera haha!) så känner jag att jag behöver ha en i mina ägor tills dess!

Jag har testat denna plattången tidigare och vet att den är superbra! Dust it fick följa med i beställningen då alla verkar älska denna produkt, jag måste helt enkelt testa den! ;)

5 svar på ”Hemklickat!

  1. Jo många som är nöjda med Canon men vi har inte fastnat alls för de märket. Alla rekomenderar D90 på fotosidorna och i butikerna och vi föll pladask för den så de får bli det :D

  2. Ja men hur många ggr har du inte stått med startkablar sen tex? ;) Du har ju bara haft den några år ändå :P Jag menar inget illa, jag är bara oförstående över hur du orkar med den, haha!!

  3. Sv: Men det är ju skitkasst! Jag vill inte sitta och VÄNTA på vissa bloggar! I alla fall inte dem som är riktigt bra :( Tänk om jag behöver vänta en vecka till på din! I would diiieeee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *