[ Hemlängtan. ]

[ Hemlängtan. ]

Är man dum om man säger att man börjar få lite hemlängtan? Hoppas inte det. Jag har ju trots allt varit här i nästan en vecka nu och eftersom jag inte mår sådär jättebra så känner jag mig mest ivägen. Idag orkar jag inte ens äta mat med Anders och hans familj. Jag känner mig lite lagomt ledsen och orkar verkligen inte vara social trots att det är grillat på menyn. Vi har fortfarande inte kommit iväg för att fota produktbilderna så det gör att jag inte heller vill äta. Äta mat strax innan man ska fota bikini? Ehm nej tack ;) Jag får äta efteråt istället.

Det knepiga är att jag har grym hemlängtan men jag längtar inte hem. Det känns inte riktigt som jag har något hem. Det jag har är två rum som jag trivs sådär halvbra i. Mitt liv känns allmänt splittrat just nu.

Nej, dags att sluta tänka och blogga om något roligare innan tårarna kommer känner jag!

9 svar på ”[ Hemlängtan. ]

 1. ah, vet inte vad jag ska saga, ”cheer up” kanns sa tontigt att saga for det hjalper ju knappast anda. om kanner att du inte riktigt har ett hem, kanske behover skapa dig ett eget? ibland ar det skont att borja om nagonstans on your own. kram!

 2. Tack för att du skriver när du är depp. Det får mig att känna att jag oxå får vara det. I går grät jag mig till sömns. I dag biter jag ihop så att tårarna inte ska rinna över. PMS tror jag att det heter, men jag tror att det är ivet..
  om ett par veckor är mitt liv lika splittrat. Jag bävar för den dagen. Mamma och pappa var nyss här och pratade om flytt och släpvagn. Suck.

 3. Tack för att du skriver när du är depp. Det får mig att känna att jag oxå får vara det. I går grät jag mig till sömns. I dag biter jag ihop så att tårarna inte ska rinna över. PMS tror jag att det heter, men jag tror att det är ivet..
  om ett par veckor är mitt liv lika splittrat. Jag bävar för den dagen. Mamma och pappa var nyss här och pratade om flytt och släpvagn. Suck.

 4. Att du inte känner dig bekväm och trivs nånstans lär ha att göra med att du inte riktigt känner dig bekväm med dig själv, tror jag.
  Du verkar vara en så himla go och snäll tjej och det är så synd att du inte mår bra…
  Vill bara ge dig en STOOOR kram då jag läser dina inlägg om att allt känns jobbigt.

  Hoppas du har nån nära vän/släkting som du känner att du kan anförtro dig till och prata ut med – det brukar iallafall hjälpa mig då jag mår dåligt.
  Hade också en period för inte alltför länge sen då jag hade så jäkla mycket självförakt att det nästan var pinsamt…
  För mig var det enda som hjälpte att ta en dag i taget och försöka hitta något litet positivt i varje dag – fastän det vissa dagar bara kändes CRAP.
  Det var jättesvårt och hände ju inte över en natt men så småningom så kändes det lättare…

  Dessutom började jag ”samla” på citat och ordspråk som jag kände talade till mig och beskrev hur jag kände eller ville känna i framtiden.
  Låter kanske lite corny men det hjälpte mig.

  Mitt favoritcitat just nu är:
  ”Today is the tomorrow that I was so worried about yesterday.” //sir Anthony Hopkins

  STOR KRAM, ta hand om dig!

 5. Att längta hem är det inget fel i, helt naturligt. Dessutom tycker jag att det är ganska sunt.

  Jo vi kommer att bo i en stuga igen, förhoppningsvis en lite större i år :P Kommer ni dit på fredagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *