Highlighter & Bonzer från Lumene!

Highlighter & Bonzer från Lumene!

Till höger: Touch of radiance crystal bronzer&  highlighter. Till vänster: Artic Sun Bronzer i nyansen Sunrise.

Om produkterna: Nya Crystal Bronzer and Highlighter ger ansiktet en fräsch somrig lyster. Den innovativa hybridformulan kombinerar de bästa egenskaperna hos puder, creme och flytande formuleringar. Pudret är lätt att applicera, färgen blir perfekt på huden och den naturliga finishen sitter kvar länge. Pris 169 kr/10 g.

Lumene Arctic Sun Bronzer är ett solpuder som passar alla hudtyper. Har en fin och mjuk formula som är mild och vårdande – innehåller fröextrakt från nordiskt hjortron som skyddar och ger näring åt huden. Fördelar sig jämnt på hunden och ger en naturlig finish som håller hela dagen. Pris 129 kr/ 10 g.

Jag tycker Artic Sun Bronzer i nyansen Sunrise känns som en lite udda bronzer nyans men jag måste självklart testa den i någon makeup för att se hur den ser ut i en sminkning :) Kanske fungerar jättebra trots att jag känner mig lite skeptisk i nuläget ;) Crystal Bronzer & Highlighter kommer nog bli en favorit, underbart skimmer i den!

Ska bli spännande att testa dessa två. Dessa finns redan ute i butik så någon av er kanske har hunnit kika lite på dom redan? Vad tyckte ni? :)

3 svar på ”Highlighter & Bonzer från Lumene!

  1. Jag vill ta en sked och sleva i mig highlightern. Eller spara den som ett litet konstverk :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *