HOPE halsband.

HOPE halsband.

Hannah har just nu en tävling där man kan vinna detta HOPE halsband som ger stöd till barncancerfonden. Man kan bland annat köpa halsbandet HÄR och då går häften av pengarna oavkortat t ill barncancerfonden. Man gör något för andra och man får ett vackert halsband. Perfekt julklapp. Det finns även andra saker som riktar sig mer mot barn i deras shop som denna tecknade serie. Något till Er med småsyskon eller för Er som har egna barn kanske? Lärorikt och hälften av pengarna går till något riktigt bra!

Både jag & min mamma har köpt detta halsband tidigare, bara det att jag har tappat bort mitt :( Jag tror jag ha flyttat en eller två gånger för mycket så nu hittar jag det verkligen inte.

Sprid budskapet om barncancerfonden genom denna tävling som pågår hos Hannah!

11 svar på ”HOPE halsband.

 1. Nej asså di nblogg gillarj ag att läsa,det händer alltid nåt.DU gör nåt…Det är en rolig blogg att läsa helt enkelt men som sagt vissa tröttnar man nog kanske på efter ett tag om tex inget händer,eller den inte e lika bra.

 2. sv: jag vet inte =) men funderar på att investera i en och sen ge en recension . Man får ju hoppas att spännet iaf håller så att inte tuttarna helt plötsligt flyger åt varsitt håll haha

 3. Vad konstigt…jag har kommenterat här flera dagar nu, flera gånger, men mina kommentarer syns aldrig här sen…har du missat dem eller har de helt enkelt inte kommit in?

 4. hahahahahaaa! Va bra, jag slipper oroa mig för att du haaatar mig. ;)

  Hihi!

  Jamen svackor har man, jag har en just nu..känner mig väldigt nere och är sketatrött hela tiden..vill bara sova, men har massa skolarbete som jag måste göra men inte orkar…så..jobbigt

  Men du mår bättre nu?

 5. Nej jag vet inte vad det är, men som du säger..hösten kommer närmare, det blir mörkare…ja…men ingen pms än, det är ett tag kvar till min mens..

  jag är väl bara tjej kanske. ;)

  Haha, efterskalv. Najs uttryck. :)

 6. Tack så mycket för att du vill vara med! Det betyder supermycket för barncancerfonden att vi tillsammans bryr oss.Alla pengar de får in är av värde! Många kramar!:)

 7. sv: ja när man märker folk som kommenterar man inte känner alls så blir man glad=)

  men jag tycker din blogg är trevlig, men hinner inte va inne o läsa allt så ofta jag hade velat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *