*hoppar o studsar*

*hoppar o studsar*

Nu har jag fått mitt första presentkort från GratisBio ;) Jag har dock inte beställt hem något ännu då jag inte vet vart jag ska beställa presentkortet ;/ Jag funderar på att beställa det hos Siba så jag antingen kan köpa mig en systemkamera eller ett Wii lite billigare ;)

Vad tror ni om den idén?! :D

27 svar på ”*hoppar o studsar*

 1. nej verkligen inte, speciellt när jobbet har klantat till det så att de tvingar ge mer än hälften långledigt.. och jag kan inte jobba efter den 12. tänkte jobba som fan nu och tjäna pengar och det sket sig jue! Hinner inte sen när jag går i skolan om dagarna och har träning varje kväll :/

 2. HIHI ^^

  grattis grattis

  sv: Jo, snällt var det minsann. Men hemligheten bakom var att hon köpte den till sig själv men så passade den inte.. då fick jag den. Men som sagt, det var ju rart av henne att ge den till mig i alla fall ;)

 3. Smart att ta presentkortet från siba…jag måste ha lite nya teknikprylar med. Men känner jag migsjälv rätt så blir det förmodligen ett presentkort på någon klädaffär, hehe.

 4. Oj, men hallåja. Fast, du har ju många läsare så det är kanske lite lättare för dig.. Men ändå, borde kanske testa ;)

 5. jodå jag hade en fin dag! :) jobbat 08-20, så det var helt okej!

  tack tack :D det är bara bra, bara lite väl trött efter jobb, men det blir så :)

  hur mår fina du?:) älskar dina foton :)

 6. Hoppas oxå jag kan bli lika lycklig som du o få hem ett presentkort nån gång…alla andra verkar juh klara av de så why not me. Hoppas du hittar nått superdupernice med ditt presentkort =)

 7. Jajjamen!

  Jag vet inte riktigt var än, men jag är ju välkommen hos mannen i sthlm, så jag mellanlandar väl där först. Haha.

 8. Hehe ja det hade säkert varit skoj! Får uppdatera mig sen hur allt går. Jag tänkte dra den 22 augusti. Dumt att dra tidigare när det kostar så mkt där ;)

 9. Wii är kul :)

  Älvdalen, när vi spelade innebandy mot dem hemma blev det bråk :S HA

  När vi spelade där blev det inte det, vi var 6 personer och ingen orkade spela typ, shit, jag har konstiga minnen därifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *