Hoppas ni haft en fin jul ♥

Hoppas ni haft en fin jul ♥

Jag började Julafton med ett gympass, det är standard :) Sen kollade jag på Kalle Anka, gjorde köttbullar och sen kom mamma och åt tillsammans med mig och vi kollade på Den bästa sommaren.

En väldigt lugn julafton men juldagen var det desto mer fart tillsammans med vänner, tacos, julklappsleken och utgång på hotellet.

Idag har jag varit trött och är glad att det dröjer tills det blir utgång igen ;) Förstår inte hur en del människor orkar gå ut varje helg.

Imorgon är det äntligen en vanlig dag igen! Jag ser framemot ett gympass och att förhoppningsvis få lite mer gjort än vad jag fått idag….

Hoppas ni hade en bra jul, vad ni än gjorde och vart ni än befann er! ♥

Ett svar på ”Hoppas ni haft en fin jul ♥

  1. Gud så jag håller med angående utgångar. Jag blir matt bara av tanken på att gå ut haha! För min del så är det en 2,5 åring och för mycket sjukdomar senaste året som gör att jag har noll energi. Energin räcker precis till att jag ska orka ta hand om mig och 2,5 åringar, dvs. handla, laga mat, läsa för lillen, ta hand om lillen och sova i princip. Men jag är faktiskt jättenöjd med det, känns inte som att jag skulle få ut något roligare av utekvällar ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *