Daisy Beauty Awards: Årets fransar och bryn

Daisy Beauty Awards: Årets fransar och bryn

Jag sitter i juryn för Årets fransar och bryn i årets Daisy Beauty Awards. Svåraste omgången jag någonsin bedömt än så länge.

Dom nominerade är:

Från vänster till höger: Milk Makeup Kush Brow, MaxFactor Brow Revival, Indy Beauty Curl it Up! Defining Mascara, Apolosophy 3 in 1 Mascara och Glossier Brow Flick.

3 brynprodukter och 2 mascaror som krigar om titeln som vinnare i Årets fransar och bryn. Jag tänkte att jag skriver lite kort om varje produkt nedan man jag får inte dela med mig av några egna åsikter innan själva galan har varit!

Länkarna nedan i inlägget är delvis annonslänkar.

Milk Makeup Kush Brow

En färgad gel för ögonbrynen med hjärtformade fibrer som ger fylligare strån och mjukgörande cannabisfröolja som framställts från hampa och som ger långvarig fyllighet, form och definition. Kostar 195sek och säljs hos sephora.

MaxFactor Brow Revival

Brynmascara med fibrer för ett fylligare resultat som håller hela dagen. Innehåller fyra mjukgörrande oljor. Minifiberborste för smidig applicering som täcker varje strå. Vattenfast. Kostar 89-99sek och säljs hos lyko.se och kicks.se

Indy Beauty Curl it Up! Defining Mascara

Mascara för långa, definierade fransar. Den smala borsten med mjuka fibrer böjer och separerar fransarna för ett vackert resultat som håller hela dagen, utan att kladda eller smula. Kostar 159sek och säljs hos Lyko.se

Apolosophy 3 in 1 Mascara

3-i-1 mascara som ger fransarna volym, längd och defenition. Krämig formula som är enkel att applicera och håller hela dagen. Med en borste som ger en vacker panorama-effekt. Kostar 139sek och säljs hos Apotek Hjärtat.

Glossier Brow Flick

En penna som fyller i och definierar bryn. Pennans borstspets skapar fina linjer som ut som riktiga strån. Påminner om en eyeliner i utseende. Kostar 170sek och säljs på Glossier.com

Som sagt, svåraste bedömningen jag gjort än så länge. Jag ska skicka in mina betyg snart så jag tänkte sätta mig nu och punkta upp om dom lever upp till vad dom lovar och ge alla produkterna sitt betyg. Spänningen är olidlig!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Ett svar på ”Daisy Beauty Awards: Årets fransar och bryn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *