Hud & Kosmetikmässan 2018

Hud & Kosmetikmässan 2018

Hud & Kosmetikmässan 2018

I år passade jag på att åka till Hud & Kosmetikmässan eftersom jag inte hade något jobb dom dagarna. Perfekt att få åka och umgås med mina skönhetstjejer ♥ Jag saknar så otroligt mycket att åka på pressevent i Stockholm och träffa alla! Det är det viktigaste med pressevent/mässor, att få träffa alla. Alla skönhetsnyheter & nya kunskaper är bonusen. Här kommer lite bilder från dagen!

 

Fina Molkan i Jane Iredals monter ♥

Beutymickis pratar om bland annat Dermalogicas nyhet Dermalogica Rapid Reveal Peel. Jag har fått med mig en ampull att testa så jag kommer göra en ”first impression” på denna :)

Culture of makeup Therese njöt av en ansiktsbehandling :)

Dessa drinkar från mesoestetic ♥ God juice serverades och vi tog nog med oss flaskan hem allihopa. Har ni hört talas om märket? Det har inte jag men det låter otroligt intressant och mycket resultatinriktat. Jag ska läsa på lite om produkterna och se vad som verkar passa mig.

Bara jag som får ha-begär av denna paletten från Pür Cosmetics? Om jag minns korrekt så ingår den i kommande julkollektion.

Hos Comfort Zone fick vi göra en egen shower gel med valfri doft. Deras Tranquillity är min favorit, den doftar verkligen spa ♥

Jag har fått upp ögonen för NIOD! Jag är riktigt sugen på att testa Photography Fluid aka ”Instagram blurret” & Hydration Vaccin. Älskar namnen på NIOD produkterna dessutom. Har ni testat något från detta märke och kan tipsa om någon favoritprodukt så gör gärna det!

Hos Murad fick vi känna på lite nyheter och Multi-Vitamin Infusion Oil kändes riktigt bra! Jag har inte testat jättemycket från Murad men det jag har testat har jag absolut inte varit missnöjd med. Jag fick lite lyxprover med mig hem och en Hydro Glow Aqua Peel som jag ser framemot att testa!

Alla citat i Murads monter ♥ Beutymickis tog en sån här bild till sin instagram och jag tyckte det var såååå fint så jag härmade henne och tog en likadan. Kul tjej jag ;) Hon har ett bra fotoöga den tjejen.

Här står jag & köar på att få fota produkter hos Elemis efter Beutymickis. Haha :)

Jag är nyfiken på Elemis Superfood serie. Jag vet att Beutymickis testat deras facial wash och ska recensera den snart så missa inte!

Elemis Peptide4 serien var bland det sista jag kikade på denna dagen.

Det var så mycket mer än detta att se på mässan såklart. Men jag fotade inte hela tiden eller så blev jag helt enkelt missnöjd med bilderna, haha! :) Jag mådde jättedåligt ett tag mitt på dagen och fick världens huvudvärk och illamående. Men jag har väldigt fina människor omkring mig, det är en sak som är säker ♥ Det blev antagligen lite för mycket intryck, information, ljud & dofter på för kort tid för mig. Det är vid såna här tillfällen jag märker av min utmattning tyvärr.

Jag har fått med mig lite roliga prover hem! Det mesta är hudvård så jag ska ha total beslutsångest över vad jag ska testa först nu några dagar innan jag byter hudvårdsrutin. Spännande!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *