Hudanalys online.

Hudanalys online.

Jag gjorde en hudanalys hos eleven i ren tristess trots att jag redan vet vilken hudtyp jag har; blandhy. Fick självklart svaret blandhy med lite bra info och sedan lite tips om vilka produkter Skin Plan tyckte jag skulle använda. Detta Sebo Control Serum var en av produkterna och den känner jag att jag verkligen skulle vilja testa! Jag har som sagt blandhy vilket innebär att jag har en väldigt fet T-zon och denna produkt ska göra så att talgproduktionen begränsas och huden upphör att glänsa.

Den kostar dock 685kr vilket jag inte har råd med just nu. Jag skulle behöva hela hudvårdsserien antagligen men den går på 2000kr och det är pengar jag absolut inte har även om jag skulle behöva hitta en bra hudvårdsserie som passar mig och min blandhy. Vi får se hur bra lön jag får nu den 14:e ;)

Någon som har testat denna produkten eller någon liknande som ska begränsa talgproduktionen? Jag överdoserar med puder som det är just nu då jag avskyr den där blanka pannan och hakan på bild ;) haha!

6 svar på ”Hudanalys online.

  1. Ja jävlar, hudvårdsprodukter kostar dem.. :/ Jag använder mig av Clinique som jag tycker funkar bra men det finns ju givetsvis dem bättre och dyrare.

    Hm planer och planer. Men det är väl mer att jag absolut ska satsa på träning när jag kommer hem till Oslo igen och sen planering av sparande och så för att resa i vinter eller våren. Måste bara få resesällskap ;)
    Så det var ju ändå inte så jätteroliga planer för er läsare :) hehe.

  2. Massvis med fukt. Använd snälla produkter som inte torkar ut. Och absolut ingen alkohol i produkterna. Starka produkter = torrare hy = högre talgproduktion.

  3. Jag har också blandhy, med fet T-zon! Det är drygt.. Men har köpt några produkter från Lush som jag tycker fungerar riktigt bra! Har inte råd med så där dyra produkter, haha. Även om det i slutändan lönar sig om de fungerar bra.

    Roligt även med modelljobben i höst som är inplanerade, ser vi fram emot! :)

  4. Våran ansiktskräm är jättebra mot blandhy, den innehåller bl a jojobaolja som reglerar talgbalansen och passar både dom med fet och torr hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *