Hur förvarar jag mina penslar?

Hur förvarar jag mina penslar?

Jag vet att det är jättevanligt att många har sina penslar ståendes i burkar/glas liknande ting och såna saker men jag har antingen mina i ”midjeväskan” (kommer helt ärligt inte på det korrekta namnet nu) som jag köpt från e.l.f tidigare eftersom den har så otroligt många fack att jag får plats med alla penslar där utan problem! När jag gick utbildningen så fick jag med ett penselfodral från makeupfabriken men där får bara penslarna som jag fick när jag gick utbildningen plats så när jag är hemma har jag dom i midjeväskan. Åker jag bort så tar jag dock penslarna i penselfodralet då det går att stänga = skyddar penslarna mer.

Midjeväskan är jättesmidig när jag ska sminka andra, hittar dock inte igen den på e.l.f just nu, vet inte vart på sidan jag hittade igen den. Penselfodralet från makeupfabriken kostar enbart 199kr och det är ett riktigt bra sätt att förvara sina penslar på samt att man enkelt kan ha med sig dem i väskan om det behövs.

16 svar på ”Hur förvarar jag mina penslar?

  1. Tack för att jag fick svar på frågan!

    Om man inte vill köpa några dyra penslar, men ändå av hyfsad kvalité, vilka ska man då köpa?

    När man använder neu Lash, kan man använda vanlig mascara samtidigt då?

  2. Förresten, kan inte du visa hur man sminkar sej med flytande eyeliner?? jag har köpt flera såna nu på rean men på mej blir det bara kladd! Jag har använt kajal hela livet men ville nu prova eyeliner, men det verkar ju hur krångligt som helst att få det snyggt! :P

  3. Det var underbart att träna förrutom att jag satte kroppen i chock ;) hehe. Ska dra snart igen, ska bara smälta omeletten lite som jag åt för en stund sen. Det är väl kul att träna tillsammans med David? Ser ut som om han kan endel :)

    Ha en fin dag sötis!

  4. Vore något för mig när jag har råd att utöka min lilla penselsamling. :) Lägger upp det på min önskelista :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *