Hur kan jag vara så vacker?

Hur kan jag vara så vacker?


Båda bilderna är från Bali. En när jag är totally osminkad och den andra har jag en massa spackel. Ja jag sminkar mig även när jag är ute och reser..;) Jag vill ju känna mig snygg!

Tänkte svara på en av frågorna jag fick i min lilla frågestund nu på en gång :) Det var Jannie som ställde en fråga som jag inte riktigt vet hur jag ska svara på ;)

"Då kommer jag med en fråga… Hur kan man vara så vacker dom du är=)? Måste kännas bra.. Ha en super trevlig helg kram jannie"

Min första tanke är i alla fall..Jannie, har du tittat dig själv i spegeln på senaste o sett hur jäkla vrålsnygg du själv är? ;) Jag blir såklart jätteglad för din komplimang! :) TACK!  Men hur tråkigt det än låter så ligger ju skönheten i betraktarens ögon ;) När jag ser mig själv osminkad på morgonkvisten så känner jag mig inte ett dugg vacker, söt eller snygg. När jag väl fått spackla mig lite (okej mycket) så tycker jag själv ibland att..fan jag ser ju ganska bra ut ändå. Så om det känns bra? Tja..somliga dagar känns det kanon och somliga dagar känns det skit att se ut som jag gör? ;) haha.

Bra svar på din fråga va? ;) Men jag tror du vet svaret bättre på den frågan än vad jag gör, som sagt, skönheten ligger i betraktarens ögon :)

9 svar på ”Hur kan jag vara så vacker?

 1. OJ, det där var mig ett riktigt svar =) Men de är nog som du säger, skönhet ligger i betraktarens ögon. Däremot tycker jag själv att du är lika vacker utan smink som med smink. Man läser tidningar, tittar tv och förvånas hur "vackra" många är. Men jag tror i själva verkat att det handlar om smink, retusch, ljus, styling etc.

  Det är få som är vacker naturligt.

  Tror även att många inte känner sig super vackra utan ständigt vill ändra små detaljer i ens yttre. Man får väl helt enkelt lyssna på vad andra säger och försöka se till vad man har och inte.

  Så nu vet du de "Wysetriia" att jag tycker du är en av Sveriges vackraste iaf. :) (jag har dock en förkärlek till brunetter också )

  Ha en super trevlig helg!

 2. Aw vad fint skrivet av Janni. Hängde ju med henne under fototräffen i Hallsta i somaras och hon är grym trevlig! Och snygg också och det är du med ;)

 3. jag tror inte att det är en ren tillfällighet att du är vacker, för jag tror att alla tycker det :) du är jätte fin utan smink! Fast alla tjejer blir ju något extra med smink, men fortfarande fina utan :)

  så acceptera att du är vacker!!!!!!!!!!! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *