Hur lyckas jag hålla mitt hår så fint?

Hur lyckas jag hålla mitt hår så fint?


Fotograf: Tony Klintasp.

insane psycho clowns frågade mig: hur lyckas du hålla ditt hår så fint hela tiden? använder du några speciella produkter till det eller något?
Svar: En av anledningarna till att jag har så fint hår är faktiskt att jag väldigt sällan använder produkter i mitt hår. Jag använder aldrig hårfön för att ta ett exempel. Jag låter alltid mitt hår självtorka! Jag använder sällan plattång / locktång och jag tuperar sällan håret. Det är när jag ska plåtas som mitt hår får ta stryk tror jag ;) Jag använder inga dyra produkter alls i mitt hår utan jag kör på budget varianterna ;) Köper det som är billigast ;) Dessutom byter jag schampoo & balsam nästan efter varje tvätt! För när jag byter schampoo / balsam så ofta så förblir håret silkeslent! Använder jag däremot samma schampoo i flera dagar så känns håret glanslöst efter några tvättar tycker jag. Så byt ofta! ;) Känner jag att håret börjar kännas matt så brukar jag slänga i en toning för att få det där lilla extra :)

Så fort jag går till en frisör så får jag massvis med komplimanger för mitt hår och dom påpekar alltid hur ovanligt det är att någon kan ha så här långt hår utan att det blir jättenött.

Så jag har nog fått bra gener när det gäller håret samt att jag faktiskt inte "mörbultar" mitt eget hår så ofta ;) Jag undviker alltså att göra saker för att "skada" mitt eget hår! :) Jag vet att många tjejer alltid använder hårfön / plattång dagligen. Sluta med det! ;)

Jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med mitt hår (oftast) och är väldigt glad över att jag slipper använda löshår. Jag borde dock gå och klippa min jääääkla lugg snart…den om något är jobbig ;)

5 svar på ”Hur lyckas jag hålla mitt hår så fint?

  1. Jag fönar aldrig håret jag heller och använder knappt några produkter! Tvättar det var 5:e dag ungefär, funkar eftersom det mer eller mindre alltid har det uppsatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *