Hype by Mood – Reddish Brown.

Hype by Mood – Reddish Brown.

Om produkten: HYPE by Mood intensivtoning är lätt att använda och ger en djup lyster och ett glänsande resultat. Den är helt fri från ammoniak och skonsam mot både hår och hårbotten och gör att du kan behålla din nya hårfärg upp till 6 veckor (20 tvättar). HYPE by Mood är en intensivtoning utvecklad i Sverige tillsammans med hårfärgsexperter för att passa det skandinaviska håret och den ger ditt hår både fyllighet och en fin glans. HYPE by Mood innehåller provitamin B5 och naturliga aminosyror som har en vårdande och reparerande effekt.Resultatet beror på din naturliga hårfärg. Toningen täcker grått hår upp till 70 %. Förpackningen räcker till ett axellångt hår.

För någon dag sedan slängde jag i denna toningen i håret men jag är grymt besviken då den inte ens tog på min utväxt? Det märktes ingen skillnad över huvudtaget på mitt hår? Grymt besviken!Man vill ju inte tona håret för att efteråt fortfarande ha flera cm utväxt och silvriga hårstrån och inte ens se någon märkbar skillnad överhuvudtaget. Aldrig mer Hype by Mood för min del!

Någon annan som testat denna? Funkade den på er?

15 svar på ”Hype by Mood – Reddish Brown.

 1. jag testade nyansen diamond blond som skulle ljusa upp håret lite och ge det en icke gul nyans… håret blv lite ljusare men det fick en karamell-orange-gul aktig ton i sig trots den utlovade reduceringen av just gula nyanser.. så det var bara att dränka håret i silverschampoo efteråt för att rädda det…
  så en skitprodukt helt enkelt…

 2. Jag hörde en frisör på tv säga här om dagen att toningar aldrig täcker grå hår.. Vet inte om det innebär intensivtoningar oxå, men jag tycker aldrig att mina blir täckta bra..

 3. Nix har inte testat den, men vad trist att den inte fungerar! Tack för att du skrev om den, då lär den inte täcka min utväxt heller.

 4. Jag har också testat den, blev inte alls som jag önskade. Istället för en fräschare nyans av blond blev jag typ… Gråhårig.

 5. Jag har precis provat denna toning och den tog ingenting på mig heller! Besviken! Och så måste man ju göra om hela processen, det är ju inte det roligaste =/

  1. Nej, tråkigt att skada håret i onödan och lägga pengar på något som inte ens fäster :( Tidskrävande dessutom!

 6. använde chili red och samma hände mig. ska köpa en mörkare toning till utväxten idag.

 7. Testade Hype’s Diamond blond igår och jag är så fruktansvärt besviken.
  Hade ljusblont hår med lite gula skiftningar innan (knappt synbara egentligen men man är väl lite för fåfäng), och tänkte att det här blir ju perfekt för att täcka över dem och få en snyggare, kallare och gråaktigare ton, men vad fick jag? – Jo, ett gnallgult hår. Aldrig, aldrig mera Hype!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *