I´m a vampire.

I´m a vampire.

Jag ville bara visa min vampyrlook ala halvt uppätna läppstift ;)

Idag har jag varit både mua & modell. Det skulle vara en modell till men hon beslöt sig för att vara bakis istället, bra där. Det får man gott omdöme för i modellvärlden, not ;)

Jag är så äckligt hungrig så måste slänga i mig en tacos!

23 svar på ”I´m a vampire.

  1. det var inte direkt något för mig heller. vart rastlös efter bara några sekunder och sov sedan bort större delen av jakten. Men nu har jag varit med om en – och jag är nog den enda av oss som är glad över att veronicas bössa krånglade när det väl kom fram ett rådjur inom skotthåll. :)

  2. Åh vilka fina bilder! Jättefint ansikte. Tycker att din blogg är jättebra att läsa. Har du några tips på hur man kan sminka ögonen sådär sotigt för jag har försökt några ggr men det brukar sluta i katastrof.

    /Tove-Li

  3. Tjusigt! Och som svar på din kommentar så är det ju säkert lätt för dig att både fixa fram sådant inför Halloween OCH att sminka till något snyggt. För mig skulle det ta evigheter, haha! Får se om man kommer på något bra. =)

  4. Jösses Amalia vad jag nångång tänker sno din kamera när du sover, haha. Och att du är så jävla snygg gör ju inte saken mycket bättre.

    Jag ska jobba på den Lushen som ligger på Götgatsbacken, typ ett stenkast från Brunogallerian :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *