blog awards – ja men jag är lite efter..

blog awards – ja men jag är lite efter..

Vi kan ju säga att det blev att snabbfixa sig mellan Tea Partyt och Själva blog awards…var däför jag sotade ögonen redan på morgonen ;)

Kvällen började iaf med att jag & Tess irrade omkring och försökte hitta bar EGO för lite spotlife mingel…finally hittade vi dit efter att ha gått lite fel..o tro det eller ej men det var faktiskt JAG som hade koll på vägen..de ni! ;) Väl där så kände jag inte igen så många då jag har svårt att känna igen folk från bild till verklighet så jag blev genast jätteblyg…HAHA ;) Hälsade inte på så många men dem hälsade inte på mig heller så ;) Hittade iaf igen den här cooooolingen…Victoria!! :D

Victorias bild. Jag & Tess på bar EGO :)

Me & Victoria. Ena bilden min, Andra Tess.

Victorias bild. Tess, Jag, Maya, Mamma Becka, ?..sorry :/ och Robin Söderlund. På plats på Blog Awards..vi köpte dyra vinglas för att sedan upptäcka att det fanns gratis vin några meter bort…va fan ;)

Jag & Vackra Izza :) Izzas bild!

Om vi fick ont i fötterna under prisutdelningen…näe inte speciellt..vad får er att tro det?…;)

Klart hon vann, vår älskade Elin! hade vi förväntat oss något annat?!?! ;)

Tobias kände igen mig då vi småpratat lite i bloggen och ville fotas ihop, på bild nummer två dök en annan blond tjej upp. Tobias bilder:)

Jag lite smålurig & elin :)

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder av ren lathet. Kul som fan hade jag iaf ;)

11 svar på ”blog awards – ja men jag är lite efter..

  1. Cecilia, Cecilia, Cecilia…. Att jag måste lära dig! Gratis är godast; automatiskt dras ögonen, precis som pensionärer, till det som är gratis. Finns ingenting gratis, DÅ kan man börja leta efter annat! ;) Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *