I helgen var jag i Örebro ♥

I helgen var jag i Örebro ♥

I helgen var jag i Örebro för att springa Color Obstacle Rush och hälsa på Johanna ♥

Vicky, jag & Johanna efter ett gympass

I Torsdags efter jobbet åkte jag och Anna till Johanna i Örebro. Äntligen har jag varit och hälsat på henne! Hon började ju plugga där för snart 1 år sedan och jag har inte varit dit. Skämskudde deluxe för min del. Vi har chillat, gymmat, shoppat, ätit massvis med god mat, spelat sällskapsspel, druckit lite cider och umgåtts! ♥

Vi sprang även Color Obstacle Rush på Lördagen vilket var riktigt roligt! Alldeles lagom 5km bana för någon som hellre gymmar än springer, hehe.

Johanna, Vicky, Anna och Jag :)

Det var x antal hinder efter banan som var uppblåsbara och inga problem att klara av. Dom flesta fixar detta loppet skulle jag vilja påstå! Det var dock bara 6 stycken färgstationer efter vägen och färgen som består typ av potatismjöl ville knappt fastna på en. Vi fick varsin färgpåse efteråt så vi gick all in då istället! Så roligt, mer färg efter banan tack!

Igår åkte jag & Anna hem till Älvdalen igen efter att vi träffat en av mina andra vänner i Örebro, Emelinda. Jag var helt död på kvällen så jag gick och la mig på en gång och idag har jag varit väldigt trött. Nackdelen med att göra mycket roliga saker är att min hjärna blir helt dåsig. Jag är mest tacksam just nu att jag orkat laga middag, fixat med tvätt och skrivit det här blogginlägget! Man får vara tacksam för det lilla ;)

En jättebra helg! ♥ 

2 svar på ”I helgen var jag i Örebro ♥

  1. Även utan utmattning så känner jag såsom du beskriver nu, min anledning är väl att jag har en 2 åring och jobbar heltid. Det är sjukt så slut man är! Jag uppskattar dessa långhelger otroligt mycket ska jag erkänna, och att jag jobbar som lärare och därmed får fler och längre ledigheter om året, även om det innebär att jag vanligtvis jobbar 46 timmar per vecka och pengar till och från jobbet nästan 2 timmar om dagen. Min räddning är att sova tidigt, stänga in mig i badrummet med doftljus och ta en långdusch samt att läsa bra böcker på väg till och från jobbet. Lever även för mina fredagseftermiddagar då jag hämtar sonen tidigt och vi promenerar hem, nu när det är ljusare ute så ger det mycket mer energi!

    1. Känns som många med det här ”Nya livet” lever i farozonen för att bli utmattad. Vi ska göra så mycket hela tiden och vi är uppkopplade hela tiden. Intryck från alla håll och kanter. Jag brukar säga åt vänner ibland om jag ser tendenser, jag kan nästan bli arg för det är så ovärt att stressa sönder sig men många inser ju inte att dom gör det. Låter som du har hittat ett perfekt sätt för återhämtning! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *