83 svar på ”I look amazing.

 1. Herregud, vilken snygg bild och vilken grym blick du har! En dag hoppas jag också på att kunna ta sådana fantastiska porträtt :)

 2. Ja verkligen. Vilken sjukt fin bild. Stunning. Finaste jag har sett på dig tror jag. Både du och miljön är fantastisk !!

 3. svar: yes, jag bor i lilla tråkfalun ;D

  men herregud vilken underbar bild :D seriöst, det var underbar :)

 4. Jättevacker bild.. Skitfin..Hade haft den som bakgrundsbild på datorn om jag hade nyttat.. haha..Jaa.. när jag såg mycke skräck förr i tiden var jag aldrig rädd för nånting.. Gick i skogar mitt i nätterna med hunden, o tände ljus på kyrkogården.. Nu ryser jag bara av tanken att gå i en mörk skog brr

 5. Jag har skrivit det förut men skriver det igen: Du är så himla vacker!

  Ang. MSN.. Du är på Offlinelistan hela tiden, så mysko.. Men prova att lägga till min sambo med den adressen jag skriver i e-postfältet? Kanske fungerar bättre, eller så inte..

 6. öööööhm?

  Asså, vad e detta? Detta e ju kanske en av dina bättre bilder? Samma gäller anders? Jag börjar bli evigt trött på att herr anders inte inser hur jävla duktig han är!!! Detta är ju världsklass ju, killen e ett geni. NÄR ska han få skin på näsan och säga högt för sig själv "Jag är fett med grym" Sjukt impad här.

  Bra jobbat fan.

 7. Jättevacker! Du ser ut att höra hemma i medelåldern nånstans där. Du vet, sånt man ser i filmer… jättesmutsig miljö och alla är skitiga men sen så får man syn på en jättevacker tjej som inte alls ser ut att höra hemma där och så blir hon en prinsessa i slutet eller nåt. Haha, det jag ville säga va att bilden är fin!

 8. ooooh skitsnygg verkligen. Riktigt fin! Den kan du vara stolt över. Och vilka färger…ojojoj. :)

  Nja, det vart inte så dyrt att laga faktiskt. :)

 9. Jättevacker bild! Tror fanimej den slår den där prinsessbilden (du i den lila klänningen och tiara) och det vill inte säga lite. Min nya favorit! Bra modell och bra fotograf. han verkar ha öga för "it".

 10. Du den var riktigt fin du :) En av dem bättre va? :D

  Haha, joo jag måste i vilket fall åka till optikern för att göra linsundersökning. Men jag är ju så jävla blind egentligen, har minus 4 i styrka hehe och har för mig att de inte alltid har det hemma :( Det var därför jag tänkte det där med Lensway :)

 11. Går inte att skicka meddelanden offline.. Dessutom provade jag att skicka ett mail till dig men adressen var tydligen fel för jag fick tillbaka mailet.. :/

 12. Oj oj oj… Jag har sagt det förut och säger det igen…Oj Denna bilden är en av dom vackraste som jag har sett.

  Jag visste att du är grym och Anders är duktig, men att det kunde bli så här…WOW.:)

  Jag blir helt kär i bilden och skulle gärna ha den som tavla eller plansh:)

  Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men oj vad grymt det blev..

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *