I natt jag drömde..

I natt jag drömde..

Haha nu när jag satte mig här så slog det mig att jag drömde om Tobias Fischer i natt. Han var lärare i en kurs på högskolan dalarna som jag hux flux bestämt mig för att gå. Min mamma hade också gått den och hon sa att Tobias sagt något om Morfar, kommer inte riktigt ihåg vad men det var något jättemysko. Ungefär som om han var synsk. På kursen stod iaf Tobias och visade en massa bilder och snackade sedan om dem.

Antar att jag drömde om honom eftersom han var med på Faluträffen i helgen ;)

Bilden ovan är en av de första bilderna som Tobias tagit på mig :) Det var några år sedan ;) 2006 säkert, hehe :)

15 svar på ”I natt jag drömde..

 1. Jag vet att jag frågat något liknande tidigare, men ala plåtningar du gör, är det för "marknadsföring" av dig själv, eller är det beställningsjobb?

  Hur arbetar du med din marknadsföring?

 2. Oh yes, du är så välkommen så :) Måste bara se till att få i ordning i gästrummet först o det är nog inte prio ett nu i början direkt ;) Men seeen får du komma :D

 3. wow, snygg bild!!

  Svara gärna på min fråga i det senaste inlägget, vad tycker du om funktionen att ha bilddagboken på bloggkoll?

  Tack!

  /Jessi

 4. Tyvärr åker jag hem innan dess, men kommer ju upp igen senare. Det löser sig säkert tids nog ;) :) När får du veta resultatet i Breeze-tävlingen?

 5. Har kollat på alla äldre bilder och jag måste då säga att du var ett proffs redan från början. Har sett många nybörjarbilder och det är en stor skillnad om man jämför med dina bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *