I natt testar jag: Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask från The Body Shop!

I natt testar jag: Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask från The Body Shop!

_MG_7713

Ansiktsmasken Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask från The Body Shop som man applicerar innan man går och lägger sig, sover med och som inte ska tvättas av! What, inte ens på morgonen? tänker ni nu, det tänkte jag också!

Hemligheten med denna masken är tydligen platsstamceller från blomman edelweiss (hur många började nynna på låten? I did!) och ska ge oss fräsch hud, smidigare hud och mer uppfriskande hud! Medan vi sover? Supersmidigt! Det är i alla fall det jag hoppas på.

Bra där The Body Shop som skickar med en liten spatel! Alla företag som säljer produkter på butk borde anamma detta och skicka med en spatel. Fingrar i burkar är aldrig bra även om jag själv dagligen nästan fingrar i diverse beautyprodukter här hemma….jag skyller på att företagen inte skickar med någon spatel och inte på att jag är lat ;)

Denna gobit kostar 325sek och jag ska gå och applicera den nu samt borsta gaddarna så hoppas jag på lite uppfriskad hud till morgonkvisten!

Jag måste bara be alla att läsa The Body Shops ”Hur ska den användas?” på hemsidan till denna produkten, det kan inte bara vara jag som typ….say whaaaaat? Saker som ”över regnbågen”, ”under molnen”, ”släcka jorden”, ”under havet” och ”smattrande regndroppar” är något som de olika 5 stegen börjar med…….vad har den som skrev detta druckit eller har jag missat något? Jag har aldrig blivit så förvirrad av en ”så här gör du beskrivning” någonsin så jag tror jag gör på det gamla hederliga sättet och kletar in produkten i hela ansiktet, undviker ögonpartiet och känner mig nöjd så! ;)

*inlägget innehåller annonslänkar

7 svar på ”I natt testar jag: Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask från The Body Shop!

    1. Det där gör INTE så jag kommer ihåg hur den ska appliceras! ;) Gjorde mig snarare förvirrad! haha!

    1. Jag måste tagit för mycket produkt igår för jag kände mig fortfarande kladdig när jag vaknade och jag som tyckte att jag snålade…så nu ska jag applicera igen men ta ännu mindre och se hur det känns imorgon när jag vaknar ;) Får se om det var mängden som gav den känslan eller att produkten inte funkade på mig. Får återkomma imorgon igen ;)

  1. Jag har testat några nätter och jag smorde in ungefär som jag gör med vanlig nattcreme. Tyvärr gick den inte in i huden vilket gjorde att jag kladdade ner kudden när jag la mig på sidan. Konstig kylig känsla i huden eftersom den ju blev fuktig av cremen. Gillade hur jag såg ut morgonen efter, men det ska ju kännas skönt att lägga på en mask och inte kallt och kladdigt.

    1. Testa att applicera mindre av produken! Det gjorde jag och då fungerade det mycket bättre :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *