i need to get away.

i need to get away.

Bali 2oo7.

Det är på tal att familjen ska till Florida i November (pappa fyller 60) men jag känner att jag skulle behöva ta en paus från allting och komma bort även utan familjen. Det tär ganska duktigt på mig i perioder att bo som jag gör och jag känner mig enbart vresig och irriterad. En resa till en paradisstrand, en tripp till rom eller kanske en tur till kolmården bara hade gjort mig gott känns det som. Men det där med att hitta resesällskap är alltid den kluriga delen. Att hitta någon som har råd, tid, kan åka från barnen eller pojkvännen en tid osv. snark. någon som är utan liv och som vill åka någonstans? ;)

nu är jag sen till jobbet också. bye!


17 svar på ”i need to get away.

  1. Lite rom i mitten/slutet av augusti eller början av september vore väl inte helt fel? ;)

 1. En resa hade inte varit fel alls! Men tyvärr tillhör jag kategorin ”har-inte-råd” :/ Rom hade varit fantastiskt!

  Du förresten, jag har inte fått något paket än?

 2. jag söker resesällskap ;) börjar skolan 1:a september så det hade varit riktigt nice att resa nånstans innan för lite nöje å avkoppling. härligt å fylla på energilagret lite :)

 3. Haha ja men då är jag lugn igen. Jag trodde posten hade snott det för mig ;)
  Ta det lugnt du! Dumt att stressa över sådana saker :)

 4. Åh, Rom hade inte varit helt fel ;) Har faktiskt haft det i tankarna de senaste veckorna. Nu när man har råd att åka iväg nånstans känns det dumt att inte passa på, egentligen. Rom eller annat ställe, sällskap eller inte. Är dock roligare med sällskap än utan, av egna erfarenheter :)

  1. Ja jag skulle inte våga resa iväg utan sällskap ;D Känns som man missar lite av upplevelsen? Jag är sugen på Rom iaf så ska nog försöka få ihop en weekend dit med någon :D

 5. jaaa tack! Jag är i stoooort behov av att komma hemifrån! Men jag är rädd att det får vänta tills nästa sommar.. :(

 6. Ja, alltså, det är väl det som är poängen att åka nånstans. Att man delar upplevelsen med någon så man har en massa minnen sen =) Hoppas du hittar någon annars finns jag. Men kanske lite skumt att ens tänka på att åka me nån som skrivit ett par rader här. Du ser ju min e-post iallafall. Finns på fb :)

 7. Om du behöver komma iväg en weekend sådär någon gång och inte vill spendera alltför mycket pengar kan du komma och hälsa på i London! ;) Bo alldeles gratis i vårat extra rum! :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *