Ibland är jag ganska snygg.

Ibland är jag ganska snygg.


Fotograf: Therese, Modell: Jag – kolla mina läckra shoes – kärlek.

Den här bilden är jag sjukt nöjd med. Jag ser ju faktiskt bra ut på denna ;) Jag kommer nog vara sjukt glad över att jag har alla mina bilder på mig själv när jag är 85 bast och sitter o visar mina barnbarn vilken hottie jag var som ung ;) haha.

12 svar på ”Ibland är jag ganska snygg.

  1. Bra ;D ja om jag ska ut så vet jag då vem jag ringer ;) hihi.Fast är nog rätt svårt nu att hitta biljetter om man skulle vilja dit. Antar min juldag slutar med att jag blir med släkten i bystugan i brunnsberg och dansar runt granen me tomtarna ;D hahaha.. puspuss sov gott <3

  2. Vännen, jag blir så glad när du säger själv att du är snygg :D Det är ju det vi försöker säga till dig de dagar när du känner dig som fulast ;) Haha, du är ALLTID schnygg :*

  3. Det är inte bara på denna bild du ser bra ut, utan på alla dina bilder i bloggen :) Gillar dina ögon! Du får dom att se så livfulla ut. Din blogg är nice att ramla in på då och då, många gånger sjukt läckra plåtningar + bra flyt i språket. ^^ Kände bara för att säga det :)

  4. Dom gånger jag sett dig på riktigt så har du alltid sett bra ut, även så dina bilder. Var stolt över ditt vackra ansikte! Du får göra som Sassy och egoboosta dig:) En riktigt god jul på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *