idag åker jag tillbaka.

idag åker jag tillbaka.

fotograf: anders albihn, modell: li & jag, mua: sarah maria.

idag ska jag åka tillbaka till borlänge. men först har jag lite saker att göra här hemma; packa, fixa mat som jag ska ta med mig, posta lite paket och sen ska jag nog träna lite i mora innan jag åker vidare. jag har seriöst inte tränat på en evighet så det kan min kropp behöva, haha ;)

men först av allt så tänker jag kolla på ett avsnitt av sex and the city ;) kan ju inte kolla på dvd borta i borlänge (min dator är ju kass) så måste ju passa på lite medan jag är hemma ;)

vad gör alla andra denna söndagen? :)

13 svar på ”idag åker jag tillbaka.

 1. Vacker bild, gillar den! Som de flesta av dina bilder. :D

  Jag ska dammsuga bilen nu sedan titta på Grey’s Anatomy – det är en serie att dö för. Orkade inte sola fast solen skiner. Luften är liiite för kall, haha. Eller så är jag bara töntig?

 2. Mähh vad opraktiskt att man måste ha det då, man kan ju inte precis spontanträna när man är ute och reser då… Känner mig lite seg idag, annars hade jag gärnat hakat på och tränat jag med :)

 3. Jag älskar att grilla :D Det är så underbart gott :)
  Synd att du inte kan kolla på SATC i borlänge, det är en underbar serie. Jag håller på att kolla igenom den för 100 gången :)

 4. Nä det förstår jag :) Kan du inte kolla på din laptop? Sen undrar jag om du känner någon bra frisör i göteborg som färgar?

 5. Ja, jag åker ner på onsdag eller torsdag och då har vi inte setts på en månad.. Helt stört. Planerna efter sommaren eller under sommaren är att han ska flytta upp, men ingenting är klart än. Vi håller på att kolla över så det funkar med hans högskola och sådant.. Och vart vi ska bo, Falun eller Leksand. Massa att tänka på. :)

 6. Men snygging!
  Ja, jag försöker att inte ha så höga krav på mig själv, men jag kan ändå inte försöka sträva efter perfektion ;) Haha, jag är väl hopplös!

  Btw, när är du klar med utbildningen? :) Jag kommer gärna och sitter modell en dag om jag får! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *