idag har jag äntligen klippt mig!

idag har jag äntligen klippt mig!

sist jag klippte mig var i maj förra året så det var väl på tiden att kapa av lite av mitt hår ;) 10 cm är borta, luggen är tillbaka och mitt hår känns så mycket friskare!! jag borde klippa mig oftare men det är inget som min ekonomi riktigt känt varit prio nr 1 ;) Men nu fick jag ju presentkort i julklapp, yey! ovant att ha lugg nu igen men jag vänjer väl mig ;) kul med något annat ett tag iaf :D Det är Linda på Salong Huvudgatan som har klippt mig iaf :)

vad tycker ni? :) Jag känner mig iaf nöjd och så hoppas jag att jag kommer orka göra ansträngningen att klippa luggen när den växt ut igen ;)

48 svar på ”idag har jag äntligen klippt mig!

 1. Haha, vet precis hur lätt det är att prioritera bort att klippa sig (a) men när man ser dig blir man ju sugen på lugg också! Jättefint blev det.

 2. Vad fin du är i lugg! Och vad skönt att ha helt nyklippt hår… Det påminner mig om att jag också borde masa mig iväg till frisören – fast jag vill inte gå då jag inte vill klippa av mitt hår. :/ Jag vill få längre ju!

 3. Jag toppar alltid bara det minsta möjliga – jag tror att min frisör håller på att bli tokig på mig – men trots det så vägrar ju håret växa. Hur jag än gör… Suck. Önskar att jag hade ditt hår då, ditt verkar växa som ogräs!
  Men man vill väl alltid ha det man inte har… ;)

 4. Svar: Är det sant. Vad roligt! G3 var nog efter min tid, jag var med på G1 tiden. Ha ha. Gammal som gatan liksom.

  Och du, skitfint med luggen. Klär dig jättebra!

 5. vilket klipp – du är verkligen jättefin.
  åh, jag vill också klippa mig – men hinner tyvärr inte innan thailandsresan. Får ta det när jag kommer hem :)

  Ja, men absolut. vänner & bekanta är alltid välkomna att joina när vi är ute och reser. och skottland är ett land som aldrig gör en besviken.

 6. LICKURT! Me like.

  Och du vet, Cecilia, nu har jag lärt mig hur man gör en animation (och att bilderna ska förminskas INNAN!!) så nu kanske jag gör det på 10 minuter nästa gång. Så snart är jag ikapp dig och dina 5 minuter. ;)

 7. Vad fin du blev, kanonsnyggt med lugg :)

  Jag ska lägga till en ny länkkategori i min högra meny, bloggvänner. Undrar ifall du vill finnas med i min, och att jag får vara med i din länkkategori bloggvänner? Miss Odess http://www.steffi.se

  Lägg inte ut min fråga nu bara på din blogg ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *