Idag har jag fått en liten dröm uppfylld! :)

Idag har jag fått en liten dröm uppfylld! :)

Idag har jag fått min lilla dröm om att få se en isbjörn uppfylld! :) Med massa barn med oss så var det nog ändå jag som tyckte det var roligast ;) Det här är Wilbur och han bor i Orsa björnpark :) Tänk vad häftigt att få sen en sån härute i det fria? Jag får nog dock nöja mig med att se dom i orsa, men ändå ;) Loved it! Som ett barn på julafton! :)

Nu ska jag och hjärtat iväg på en liten roadtrip, hemma imorgon igen! :)

24 svar på ”Idag har jag fått en liten dröm uppfylld! :)

 1. Åh så sött, vill krama ^^

  Jag vet inte om det enbart beror på det. Jag lägger nog mest märke till att naglarna växer bättre utav nageloljan. Vad gäller nagelbanden brukar mina vara bra i helhet, men kan bli lite hårt just vid kanterna på höger och vänster sida av nageln. Det brukar bli bättre, men då kombinerar jag oljan med nagelbandscreme också, samt att jag klipper bort det hårdaste som går innan jag behandlar. Kanske man inte ska men, det går bra för mig :)

 2. SV: Som sagt, hur ska jag kunna vänta på det där lacket? När man jobbar i butik får man ofta smaka på nyheter bland godisdisken osv. Marabou mango fick vi smaka för någon dag sen, hur god som helst! Den kommer också först om ett par veckor. Rättvist? NEJ!

  Nåw, Wilbur! Visste inte ens att det fanns isbjörnar någonstans här i sverige!!

 3. Jag älskar orsa björnpark. är så kul att gå runt och kika på alla djur. satt och funderade på att åka dit för bara ett par dagar sen bara för att få chansen att fotografera lite. :)

 4. det verkar vara populärt med Orsa björnpark! De har marknadsfört det väl här i Göteborg.
  Måste tillägga att det är SKAM att jag inte varit där än, jag som också är ifrån Orsa. Du ser, man ser inte sin egna hemmiljö på samma sätt som andra.
  Du menar att det är värt pengarna att gå in där? De har ju sibiriska tigrar också. Vore häftigt att se iofs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *