Idag har jag lekt fotograf igen :)

Idag har jag lekt fotograf igen :)

Idag har jag fotat en bekant till mig som heter Sofie :) Vi körde två olika stilar, en lite mer ”snäll” styling och sen en lite hårdare :) Har precis kollat igenom bilderna lite snabbt och jag har sett flera bilder som jag ska ta och redigera! :) Det var första gången Sofie stod framför en kamera och hon kände sig lite kameraskygg i början men hon var riktigt duktig på att modella! :) Jag känner mig i alla fall väldigt nöjd nu när jag kikar igenom bilderna så får vi hoppas att Sofie kommer gilla någon av bilderna som hon kommer få av mig :P Maria var snäll och agerade assistent idag med reflexskärm :) Tro vad jag hade gjort utan den damen?! ;) Även hon som tagit alla bilderna i inlägget ovan! :)

Efteråt gick jag och min Maria ner till Östängs och köpte kulglass :) Jag orkade dock bara den ena ;) Aldrig fattat grejjen med glass för jag blir så galet mätt!

En lugn och skön fredagkväll och nu tänkte jag krypa ned i sängen och somna till en film. Imorgon är det Lördag och då väntar andra roligheter! :D

5 svar på ”Idag har jag lekt fotograf igen :)

  1. Bara roligt att vara assistent ju:) bra att du bara pallar en glasskula, destå mer åt mej * moahaha! :)*. Ja Sofie var ju jätteduktig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *