Igår körde jag ner till Götelaboooorg! :)

Igår körde jag ner till Götelaboooorg! :)

Igår bilade jag ner till Göteborg för att hälsa på Linda över helgen :) I en bil utan ac och cirka 30 grader och stark sol så var jag total matt dom sista två timmarna i bilen så då var det verkligen skönt att få stiga ur bilen när jag väl kom fram ;) Tror bilresan tog cirka 6,5 timmar för mig med 3 kortare stopp på vägen.

Väl här i götet så blev det en drink, en massa skitsnack, ett glas rose och grillad fläskfilé innan jag somnade som en klubbad säl runt 1 tiden :) Idag är det lite regn och inte alls lika varmt som igår häri göteborg men vi ska ändå ta oss en liten shoppingtur och sen blir det nog Liseberg i regnet ;) Jag kan ju inte åka till Göteborg och INTE gå på Liseberg ;)

På översta bilden så har jag btw glominerals lip crayon på mig :) På mig blir imperial pink väldigt fin och inte alltför långt ifrån min egen naturliga läppfärg i nyansen :) Kommer vara perfekt!

7 svar på ”Igår körde jag ner till Götelaboooorg! :)

  1. Jag blir lika imponerad varje gång när du far och flänger med din bil som borde gå i graven närsom! :-D Hoppas du får en trevlig helg i götet. Kram

  2. haha, min pojkvän har gått och sagt ”göööteeelaaabööörg” (ö.et är pga skånskan) hela veckan. vi ska nämligen också åka nästa vecka. innan jag tryckte mig in på dig så gick han och sa det så sucka jag och sa att han skulle sluta. och så möts jag av din rubrik haha.

    hoppas ni får trevligt. vi ska sjäälvklart besöka liseberg med ;p

  3. Åhhh jag vill också dit. Och en sväng förbi mitt kära hem. Myyys!

    Och nej det blev RÖJcampingen, haha. Delux var slut när jag skulle köpa det… Nästa år blir det delux så man kan sova. :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *