Igår var det Larz Kristerz hysteri här hemma.

Igår var det Larz Kristerz hysteri här hemma.


Så här såg det ut utanför mitt jobb igår innan Larz Kristerz anlände i häst och vagn. Det stod alltså tusentals människor efter dalgatan med facklor och väntade på grabbarna. Helt sjukt, aldrig sett så mycket folk i lilla Älvdalen ;)


Alla medlemmar i Larz Kristerz anlände i varsin slädskjuts. Foto: Nisse Schmidt Aftonbladet.


Påpälsade – bild från Stilbloggen.


Lagomt tills jag begav mig hemåt så blev det fyrverkerier.

Jag jobbade tyvärr igår när Larz Kristerz mottogs av hela Älvdalen + Morabor, Orsabor o allt vad som nu var här. Men när jag slutat så höll cermonin fortfarande på så jag gick bort och tittade – dom höll ju hus snett över gatan från mitt jobb så ;) Så sjukt mycket folk! Jag kom dit lagomt tills Anna Moreau och Thomas Deutgen (två av jurymedlemmarna i dansbandskampen) kom fram på scen.

Jag tycker dock att det är lite underhållning att Scotts fans försöker få det hela till röstningsfusk och fan och hans moster. Men att alla hade lika svårt att rösta spelar såklart ingen roll…för hade röstningen fungerat som den skulle så hade såklart Scotts vunnit.) (Vi låter dem tro det) Hade röstningen fungerat som den skulle till 100% så hade Larz Kristerz fans ringt tusen gånger fler gånger än vad dom kunde göra nu. Båda "sidorna" hade problem med röstningen och tittar man på vilka som fått flest röster i ALLA delfinalerna så finns det i alla fall inga tvivel för min del att rätt band vann! ;) Larz Kristerz har fått fler röster än Scotts i ALLA delfinalerna och som högst har dom fått hela 133 401 (tusentalsfukkingjäklaröster!) fler röster än vad Scotts fått.

Så jag grattar killarna till denna Larz Kristerz hysteri för det är dem fan värda :)

7 svar på ”Igår var det Larz Kristerz hysteri här hemma.

 1. Btw, Orsa ja! Det ligger nära dina trakter? Kände en gång en snubbe från Orsa, eller ja, han var polare med mitt ex, plus att han hade en blinddejt i Skellefteå (!!) once och jag fick agera privatchafför. Känner du nå folk i Orsa?

 2. så blir det ju alltid när det gäller tävlingar där folk ska ringa in och rösta.

  de som förlorar klagar alltid på att det är något problem med röstningen så att allas röster inte kommer fram och så vidare.

  roligast är det nog varje år när det är dags för eurovision song contest, innan är alla säkra på att sverige kommer att vinna och när de sen kommer så gott som sist så är det fusk.

  vissa människor är verkligen urdåliga förlorare!

  själv så kan jag inte göra mycket annat än att skratta åt alltihopa.

  För övrigt så var det skitkul att Larz Kristerz vann, hoppas att det fortsätter att gå bra för dem. :)

 3. vilket väder :P skicka hit lite!

  svar: tack, men blivit värre bara. feber.. nyser snart ut min hjärna känns det som :S usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *